radar whistle

Detector de radar Whistler GT-268XI

Detectoare radar
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Detectorul de radar Whistler GT-268XI este o alegere foarte buna ce ofera un raport calitate-pret excelent

Descriere

Detectoarele de radar sunt niste dispozitive destul de apreciate si cumparate de catre soferii din toata lumea. Dupa cum spune si numele, acestea detecteaza aparatele de radar si ofera niste avertizari sonore cand va apropiati de un echipaj, respectiv un radar fix. Desi un astfel de aparat este destul de util, va recomand sa conduceti cat mai prudent posibil si sa nu va bazati pe un anti-radar. Viata are prioritate iar viteza excesiva este una din cauzele principale pentru care oamenii isi pierd viata in accidentele rutiere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Desi detectoarele de radar au scazut putin in popularitate odata cu aparitia aplicatiilor precum Waze sau a grupurilor de Facebook in care se posteaza informatii cu privire la echipajele de politie, pentru soferii profesionisti acestea raman niste aparate de incredere.

Cumpara de la eMag

Detector de radar Whistler GT-268XI

Specificatii

Detectorul de radar Whistlet GT-268XL a fost construit dupa cele mai riguroase standarde si este total legal. Din cate am vazut este foarte apreciat si laudat de catre soferii care l-au achizitionat deja datorita functiilor si a raportului calitate-pret foarte bun pe care il are.

Pe langa functiile de radar despre care vom discuta imediat, acesta dispune de niste niste functii suplimentare interesante. Este vorba despre senzorii care detecteaza posibilitatea unei coliziuni si asistenta pentru schimbarea benzii de circulatie. Aceste lucruri va pot salva din niste situatii neplacute.

Acesta este capabil sa detecteze benzile X, Ka si K. Radarele din Romania functioneaza doar pe banda K, dar dispune de 2 tehnologii numite Fiel Disturbance Sensor Rejection si Traffic Flow Sensor Rejection care reduc considerabil numarul de alerte false generate de catre celelalte benzi, exceptand frecventa K la 34,00Ghz, respectiv 34,3Ghz.

Poate fi folosit oriunde in Europa fara nici cea mai mica problema. Este capabil sa detecteze aprotimativ toate tipurile de radar precum Traffipatrol XR, Riegl, Jenoptik, Truspeed si multe, multe altele.

Ecranul dispozitivului este de tip Icon numeric. Acest lucru inseamna ca puteti vizualiza intensitatea semnalului pe care-l percepe pe o scara numerita de la 1 la 9. De asemenea, luminile de tip LED care sunt pozitionate in partea superioara va ofera o avertizare luminoasa suplimentare.

Acest model ofera si o protectie la 360 de grade. Cu alte cuvinte, producatorul a pus un detector capabil sa perceapa si undele laser, nu doar cele radar. Acest lucru se traduce printr-o detectare mai rapida si mai precisa.

Modurile City (City 1, City 2, City 3) sunt foarte utile si eficiente in oras. Acestea ajuta la reducerea considerabila a alertelor false produse de interferentele majore din zonele urbane. Tot in acest sens, modul Auto Quiet are rolul de a reduce sau a opri avertizarile sonore in mod automat atunci cand semnalul scade in intensitate sau a fost fals.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, mai sunt cateva functii destul de interesante precum: Modurile Dim si Dark care ajusteaza luminozitatea ecranuui dupa bunul plac, Tonurile de alerta pot fi schimbate si puteti alege avertizari diferite pentru fiecare bana in parte, functia de salvare a bateriei care opeste automat dispozitivul atunci cand nu-l folositi sau alertele prioritare care afiseaza si avertizeaza cu legatura la cel mai important semnal detectat.

Cumpara de la eMag

radar 1

Pro

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Brand de incredere
 • O multime de functii si tehnologii
 • Detecteaza unde laser
 • Senzori pentru detectarea coliziunilor

Contra

 • Desi producatorul a insistat pe partea cu alarmele false, mai multe persoane au raportat ca acestea sunt destul de dese, mai ales in zonele urbane

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui detector de radar cu un raport calitate-pret foarte bun, o multime de functii interesante si care este apreciat de catre soferii care l-au achizitionat deja, acest detector de radar Whistler GT-268XI  s-ar putea sa fie alegerea perfecta. Nu uitati ca nu trebuie sa va bazati in totalitate pe aceste dispozitive, conduceti prudent si nu depasiti limitele de viteza legale.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Detector de radar Whistler GT-268XI

Leave a Reply

Your email address will not be published.