Cuptor Zanussi

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442XU

Cuptoare incorporabile
 • Pret - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442XU este unul dintre cele mai apreciate si vandute aparate electrocasnice de acest fel. Pentru pretul redus si avantajele oferite, il plasez in categoria best-buy.

Descriere

Electrocasnicele incorporabile sunt la mare cautare in perioada actuala. Acestea ofera o serie de avantaje importante precum: dimensiuni mai reduse, posibilitatea integrarii lor in mobilierul de bucatarie si in general dispun de tehnologii mai moderne. Datorita noului trend al bucatariilor de tip open-space unde spatiul trebuie sa fie foarte bine manageriat, aceste electrocasnice au crescut exponential in vanzari. Astazi vom discuta despre un cuptor incorporabil de la bine-cunoscutul producator Zanussi, si anume modelul ZOB442XU. Are un pret foarte bun si ofera o serie de beneficii destul de interesante.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Cuptor incorporabil Zanussi

Aspect si specificatii

Design-ul acestui cuptor este unul foarte placut si modern. Este construit in mare parte din otel inoxidabil foarte durabil, in combinatia de culori negru-gri. Dispune de un strat anti-amprenta pentru o mai buna curatare, mentinandu-se astfel foarte aspectuos si pastrand astfel aspectul de “nou”o mai lunga perioada de timp. Dimensiunile de incorporare sunt urmatoarele: 58,9cm inaltime, 59,4 latime si 54cm adancime.

Cel mai important aspect al acestui cuptor il reprezinta faptul ca este electric. Are o putere de 1875,5W iar cablul de alimentare este lung de 1,6M. Principalele avantaje ale unui cuptor electric sunt ca mancarurile se gatesc mai bine si de cele mai multe ori mai rapid. Se incadreaza in clasa de consum A, deci putem afirma ca este suficient de economic si ingaduitor cu facturile dumneavoastra lunare.

Modelul ZOB442XU de la Zanussi este ideal pentru o familie nu foarte numeroasa. Acesta are o capacitate de 57L. Desi nu este foarte mult, pentru o familie curpinsa intre 2- membrii consider ca este suficient in pregatirea mancarurilor si a retetelor preferate.

Controlul cuptorului se realizeaza mecanic prin rotitele aflate in partea superioara a acestuia. De asemenea, trebuie sa mentionam ca are un afisaj de tip LED foarte discret si util. Pe acesta puteti regasi informatii precum: temperatura, de cat timp este pornit, cat timp a mai ramas din programul selectat si altele. Dispune de nu mai putin de 5 programe diferite, toate menite sa va ajute in prepararea unor mancaruri perfecte pentru dumneavoastra si familie.

Cumpara de la eMag

zanussi 1

Iluminarea din interiorul, respectiv din partea superioara a cuptorului sunt excelente. Sunt de tip LED si puteti vedea perfect in orice moment stadiul in care se afla mancarea. De asemenea, panourile de pe usa se pot demonta pentru o curatare rapida si perfecta.

La capitolul tehnologii, functia de dezghetare este o idee excelenta. Astfel, printr-o singura rotire de buton puteti dezgheta alimentele introduse in cuptor intr-un timp foarte scurt si fara efort.

Zanussi ZOB442XU este unul dintre cele mai apreciate si vandute cuptoare electrice incorporabile din categoria sa de pret. Toate persoanele care l-au cumparat deja au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui, drept dovada fiind toate parerile pozitive lasate in comentariile magazinelor online.

Pro

 • Brand de incredere

 • Raport calitate-pret excelent

 • Design foarte frumos si calitativ

 • Functia de dezghetare rapida

 • Afisaj electronic

 • Sticla si corp tratat cu strat anti-amprenta

Contra

 • Capacitatea putea fi o idee mai mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui cuptor electric incorporabil cu un raport calitate-pret excelent si de la un brad de incredere, Zanussi ZOB442XU este fara doar si poate una dintre cele mai bune variante disponibile de pe piata in momentul de fata. Pentru pretul cerut, consider ca ofera toate cele necesare si il incadrez in categoria best-buy.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *