Cuptor incorporabil Miele H 2265-1 B, Electric

Cuptor incorporabil Miele H 2265-1 B, Electric

Cuptoare incorporabile
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Miele H 2265-1 B este un cuptor incorproabil premium pe care-l recomand persoanelor pentru care banii nu reprezinta o problema.

Descriere

Miele este o companie germana specializata in producerea si vanzare de aparate electrocasnice in mare parte. Pentru persoanele care nu stiu, produsele Miele sunt catalogate ca fiind premium si sunt disponibile in toata lumea. Personal n-am avut experiente anterioare cu produsele Miele intrucat nu-mi permit, dar din cate am inteles si din cate m-am documentat sunt de o calitate excelenta din toate punctele de vedere.

Stock buster la eMag!


În perioada 17 martie, ora 06:45 – 20 martie, ora 00:59, la eMag se redeschide sezonul de vânătoare a prețurilor mici Stock Busters! Timp de trei zile, clienții eMag au șansa de a ochi super reducerile de până la 50% la peste 50.000 de produse, de la televizoare la produse IT și de la electrocasnice la produse pentru casă, printre multe, multe altele!

In review-ul de astazi am sa va prezint un cuptor incorporabil de la Miele, si anume modelul Miele H 2265-1 B. Din cate am observat, este destul de apreciat si popular in randul utilizatorilor din Romania, acest lucru fiiind inca o dovada a calitatii brand-ului Miele. Nu stiu sincer daca produsele Miele isi merita preturile atat de mari, dar probabil pentru persoanele care-si doresc aparate electrocasnice premium sunt o investitie buna, de durata.

Cumpara de la eMag

Cuptor incorporabil Miele H 2265-1 B, Electric

Aspect si specificatii

Design-ul lui Miele H 2265-1 B este excelent. Arata foarte bine si mi-a lasat impresia unui produs premium inca de la primul contact. Apreciez mult combinatia de culori negru-gri care se potriveste in majoritatea bucatariilor moderne. Inoxul si sticla din care este construit acest cuptor au o calitate senzationala si cu siguranta vor rezista fara probleme in timp. Din cate am inteles, inoxul este tratat special cu un strat antiamprente iar partile expuse sunt realizate din fonta care ramane mereu rece.

Miele are o capacitate de 76L, fiind astfel ideal chiar si pentru familile mai numeroase care gatesc destul de des. Desi n-am mentinonat pana acum, acest cuptor este electric si functioneaza conectat direct la retea. Desi este electric, rezultatele pe care le ofera sunt excelente si mancarea nu are acel gust specific gatitului pe curent. Se incadreaza in clasa de conusm A+, deci este un aparat electrocasnic eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul inconjurator.

Ca orice cuptor modern si premium, are 2 zone de gatit separate. Astfel, puteti sa gatiti 2 feluri de mancare simultan, fara ca gusturile sau mirosurile sa se amestece intre ele. Ventilatoarele sunt foarte avansate si bine gandite, distribuind caldura intr-un mod perfect uniform. Acest lucru ajuta la rumenirea mancarurilor si la prepararea lor intr-un mod corect.

Desi nu are un sistem de curatare integrat (lucru care ma mira tinand cont de pretul pe care-l are), Miele H 2265-1 B are un sistem numit Perfect Clean. Acest sistem practic reprezinta adaugarea unui strat special pe peretii interiori ai cuptorului care nu permit rezidurilor/grasimilor sa se lipeasca de ei. Asadar, curatarea se face foarte usor si nu trebuie decat sa stergeti peretii cu o carpa usor umeda.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, le prezint in prima instanta pe cele ce tin de siguranta. Asadar, avem la dispozitie functia Child Lock care blocheaza accesul copiilor la panoul de comanda si un sistem care opreste automat alimentarea cu elergie electrica atunci cand cuptorul sesizeaza probleme. Pe langa functiile de siguranta, Miele H 2265-1 B ne pune la dispozitie un timer care ne permite sa programam orele de pornire, de terminare sau cronometrul dupa bunul plac, respectiv sistemul Soft Close pentru usa (oricat de tare trantiti usa, aceasta se inchide intr-un mod silentios si elegant)

Cele mai importante functii de gatire lui Miele H 2265-1 B sunt coacere, dezghetare si functia de grill completa. Panoul de comanda este unul destul de simplu, bine integrat in restul design-ului. Este format din 2 rotite mecanice cu care selectati temperaturile si modurile de gatire, respectiv cu un afisaj de tip LCD pe care se gasesc informatii precum: odata/data, timpul ramas din program, cronometru etc.

Cuptor incorporabil Miele H 2265-1 B, Electric

Cuptor incorporabil Miele Pro

 • Brand de incredere
 • Eficient energetic
 • Design superb si constructie premium
 • Capacitate mare
 • Suficiente functii/tehnologii

Cuptor incorporabil Miele Contra

 •  Desi este un produs premium, consider ca are un pret cam mare
 • Nu are sistem de autocuratare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui cuptor incorporabil electric din categoria premium si aveti un buget ridicat, Miele H 2265-1 B probabil este o alegere buna pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *