Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50V

Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50V

Cuptoare incorporabile

Pe scurt

Cuptorul incorporabil Electrolux EZF5C50V este un produs calitativ si ofera cateva functii/tehnologii utile, respectiv un design inedit.

Descriere

Electrolux este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciat producatori de aparate electrocasnice pe piata din Romania. Sunt convins ca daca nu detineti un produs de la ei, cel putin ati auzit sau cunoasteti pe cineva care are. In articolul de astazi am sa va prezint un cuptor electric incorporabil fabricat de ei. Modelul se numeste Electrolux EZF5C50V si face parte din categoria premium. Ofera o multime de functii si tehnologii la un pret pe masura.

Nu Ratati Ofertele zilei!

» Revoluția Prețurilor 17-19 Septembrie Între 17 și 19 septembrie, eMAG desfășoară campania „Revoluția Prețurilor”, cu super oferte de până la 60%, pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Revoluția Prețurilor aduce o mulțime de promoții la televizoare, electrocasnice, aparate de aer condiționat, produse pentru casă, fashion, telefoane, laptopuri, produse pentru copii și multe altele.

Despre utilitatea unui cuptor nu prea are rost sa va vorbesc. Va pot spune doar ca aparatele electrocasnice incorporabile sunt mai moderne, ofera sisteme mai noi si ocupa mai putin spatiu. Nu doresc sa fac precizari precum ca un cuptor electric ofera rezultate mai bune intrucat e o chestiune de preferinte; multi oameni prefera gatitul pe gaz.

Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50V

Aspect si specificatii

Design-ul modelului EZF5C50V este unul foarte reusit. Materialele folosite sunt de calitate superioara (sticla si inox) asa cum ne-a obisnuit Electrolux. Elementul cheie in aspectul lui il reprezinta culoarea alba si afisajul discret de tip LCD din partea frontala. Personal consider ca acest alb nu arata atat de bine precum cele silver sau gri, dar din nou, este doar o chestiune de preferinte.

Cuptorul are o capacitate totala de 57L. Se adreseaza in principal persoanelor care nu sunt nevoite sa gateasca in cantitati mari si famililor mai mici, formate din 1 pana la 3 membrii. Ca orice cuptor modern, are 2 zone de gatit (una in partea de sus si una in partea de jos) si puteti prepera 2 retele in acelasi timp, fara ca ele sa-si amestece mirosurile sau gusturile intre ele. Se incadreaza in clasa de consum A, deci putem spune ca este suficient de economic din punct de vedere energetic. Datorita sistemului inteligent de ventilatie, gatirea se face complet uniform si nu sunteti nevoit sa intoarceti alimentele niciodata.

Fiind un model din gama premium, EZF5C50V dispune de sistem pentru autocuratare. Acesta este de tip catalitic, deci se realizeaza in timpul gatirii propriu-zise, fara sa apelati la un program separat. Aceasta are ca scop indepartarea grasimilor/rezidurilor cu ajutorul peretilor care se incalzesc foarte tare (250 grade Celsius). Dumneavoastra trebuie doar sa stergeti suprafetele respectiva cu o carpa/laveta umeda cand mancarea s-a preparat.

Din punct de vedere al tehnologiilor suplimentare, Electrolux ne ofera un timer (puteti programa cuptorul sa porneasca/opreasca cand doriti intr-un interval de 24 de ore), afisaj de tip LCD care ofera informatii cu privire la timpul ramas, data/ora, temperatura din momentul respectiv si alte chestiuni utile. Mai mult decat atat, are nu mai putin de 9 programe iar cel mai important dintre ele este Even Coocking. Aceasta tehnologie incalzeste mult mai rapid cuptorul pentru a economi atat timp, cat si curent electric. Ca si functii de gatire aveti disponibile Grill-ul, Coacerea si programul Dezghetare.

Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50V

Pro

  • Brand de incredere
  • Raport calitate-pret ok
  • Design frumos, culoare inedita
  • Autocuratare
  • Gatire pe 2 zone
  • Even Cooking

Contra

  • In aceasta categorie de pret mi-as fi dorit sa aiba o capacitate mai mare

Concluzie

Daca va doriti un cuptor electric foarte bun ce are un design si o culoare inedita, Electrolux EZF5C50V este o alegere excelenta. Daca ma intrebati pe mine, m-as uita si la alte modele inainte de achizitionare. Aveti o multime de articole despre cuptoare incorporabile aici pe site care va pot ajuta sa luati decizia corecta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *