Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO

Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO

Cuptoare incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Samsung NQ50J5530BS/EO este un cuptor incorporabil extrem de aratos care dispune de cateva caracteristici utile si interesante.

Descriere

Daca tocmai v-ati renovat bucataria sau pur si simplu simtiti nevoia unui upgrade, e timpul sa treceti la un cuptor incorporabil. In comparatie cu un aragaz traditional, cuptoarele incorporabile ocupa mai putin spatiu, arata mai bine si sunt mult mai moderne din punct de vedere al tehnologiilor pe care le au.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint un cuptor incorporabil de la Samsung, modelul numindu-se NQ50J5530BS/EO. Prezinta o multime de functii si de tehnologii utile, demne de un aparat electrocasnic aferent anului 2019. Desi are un pret destul de ridicat, beneficiile pe care le ofera consider ca il justifica indiscutabil.

Cumpara de la eMag

Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO

Aspect si specificatii

Fara sa exagerez sau sa par “fanboy” Samsung, acest Cuptor incorporabil combi Samsung chiar are un design foarte frumos. Arata si se simte premium inca de la primul contact iar materialele folosite sunt de o calitate excelenta. Combinatia de culori negru-argintiu arata foarte bine si consider ca se va potrivi in majoritatea bucatariilor.

Are o capacitate maxima de 50L si o putere de pana la 3000w. Poate fi folosit atat de familile numeroase cat si de cele cu mai putin membrii, avand o capacitate undeva in pragul de mijloc. Rezultatele pe care le ofera sunt excelente. Acest lucru se datoreaza combinatiei dintre microunde si convectia de ventilatoare care fac caldura sa circule perfect uniform. Astfel, alimentele si preparatele se prepara bine, rapid si intr-un mod neasteptat de unfiorm. Din pacate, nu se pot gati 2 feluri de mancare simultan ca in cazul altor cuptoare din aceasta categorie de pret, dar personal nu ma deranjeaza acest lucru.

Fiind un cuptor modern si dintr-o categorie premium, dispune de un sistem de curatare. Acesta este pe baza de aburi si trebuie sa umpleti cu apa recipientul special din interior dupa care sa porniti programul special. Astfel, rezidurile si grasimile sunt indepartate iar dumneavoastra nu trebuie decat sa stergeti cu o carpa la final. Interiorul este realizat in totalitate din ceramica, lucru care-l face mai usor de curatat, greu de zgariat/lovit si bacteriile se formeaza mult mai dificil.

Alte functii interesante pe care le are acest model sunt blocarea accesului la panoul de comanda pentru copii (Child Lock), timer-ul care va permite sa programati cuptor sa functioneaza cand doriti dumneavoastra si iluminarea cu lumini de tip LED care va ofera o vizibilitate perfecta asupra alimentelor. Un alt lucru care demonsteaza atentia la detalii pe care o are compania Samsung este sistemul de inchidere a usii. Usa se opreste automat cand ajunge intr-un anumit punct dupa care se inchide complet silentios. Astfel, pe langa ca scapati de acel zgomot neplacut, sansele ca balamalele sa se uzeze de la lovituri violente sunt mult mai mici.

Probabil cea mai interesanta caracteristica a modelului NQ50J5530BS/EO este panoul de comanda. Se numeste Guide Lighting si poate deveni negresit asistentul dumneavoastra in bucatarie atunci cand gatiti. Puteti selecta temperaturile, programele sau modurile de gatit ghidandu-va dupa luminile de pe afisaj. Toate butoanele si rotitele mecanice sunt perfect pozitionate. In dreptul fiecarei comenzi exista cate o imagine reprezentativa ca sa stiti in permanenta ceea ce selectati. Apreciez ca atat butoanele cat si iluminarea display-ului sunt de culoare albastra, lucru care evidentiaza caracterul modern si futuristic pe care acest cuptor il are.

Cumpara de la eMag

Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport caliate-pret ok
 • Design foarte frumos si constructie premium
 • Capacitatr decenta
 • Panoul de comanda excelent
 • Cateva functii utile
 • Sistem de curatare cu aburi
 • Interior din ceramica

Contra

 • Ii lipsesc cateva functii pe care le au cuptoarele concurente din aceeasi categorie de pret

Concluzie

Daca va doriti un cuptor incorporabil care arata foarte bine, ofera rezultate excelente si dispune de cateva functii/tehnologii utile, acest Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO reprezinta o solutie solida de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Cuptor incorporabil combi Samsung NQ50J5530BS/EO

Leave a Reply

Your email address will not be published.