Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 122 SL

Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 122 SL

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 122 SL este un aparat electrocasnic foarte reusit care isi face datoria perfect.

Descriere

Cuptoarele cu microunde sunt niste aparate electrocasnice care n-ar trebui sa lipseasca din bucataria unei familii. Dupa cum bine stiti deja, acesta se foloseste pentru incalzirea diverselor alimente, pentru decongelare sau chiar pentru gatit uneori. Ele UTILIZEAZA niste radiatii si microunde pentru a face procesul de incalzire posibil. Nu va faceti griji, aceste unde nu sunt periculoase pentru om.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Varietatea de modele este enorma pe piata. Puteti gasi cuptoare cu microunde care pleaca de la 150 de lei si pot ajunge chiar si la peste 1500 de lei. In review-ul de astazi am sa va prezint o varianta de cuptor cu microunde care face parte din gama medium. Acesta se numeste MWD 122SL si este produs de catre Whirlpool, una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii de catre consumatorii romani.

Cumpara de la eMag!

Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 122 SL

Cuptor cu microunde Whirlpool – Aspect si specificatii

Design-ul acestui model imi place foarte mult. Are o forma interesanta, arata foarte bine si este construit din materiale extrem de calitative (inox, sticla). Combinatia de culori negru-argintiu mi-a atras atentia inca de la inceput si nu-mi displace deloc. Apreciez si panoul de comanda alaturi de afisajul LED din partea dreapta. Este foarte bine pozitionat, butoanele sunt de tip touch sensitive si se utilizeaza usor.

Are o putere de maxim 700W pentru incalzire si de maxim 800W pentru grill. Dispune de 7 trepte pentru reglarea intensitatii, deci fiecare treapta are 100W. Este destinat in special uzului rezidential intrucat are o capacitate modesta, de 20L. Pentru o familie nu foarte numeroasa, aceasta capacitate ar trebui sa fie mai mult decat suficienta.

Din punct de vedere al rezultatelor pe care le ofera, MWD 122SL se descurca excelent. Incalzeste mancarea repede, uniform si nu am intampinat probleme absolut deloc pe perioada testarii. In mare parte, nu se deosebeste foarte mult de alte cuptoare cu microunde de pe piata. Este un produs foarte bun, calitativ si cu un design care iese in evidenta. Bineinteles, are si o functie de dezghetare care de asemenea functioneaza perfect. Nu putine au fost situatiile cand am avut nevoie de aceasta functie si de fiecare data si-a facut treaba excelent.

Panoul de control este intuitiv, elegant si se potriveste perfect cu restul design-ului pe care l-au abordat inginerii de la Whirlpool. Butoanele sunt usor de apasat, bine pozitionate iar sub fiecare gasiti o imagine reprezentativa cu actiunea pe care o face. Imi place si acel mini-display care afiseaza timpul ramas din program cand functioneaza si ora atunci cand este in standby. Se incadreaza in clasa de consum A, deci este suficient de economic din punct de vedere al consumului de electricitate.

Cumpara de la eMag!

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design frumos si interesant
 • Display
 • Panou de control intuitiv si butoane touch sensitive

Contra

 • Nu am nimic major de reprosat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde compact, frumos realizat si care isi face treaba excelent, Whirlpool MWD 122SL este alegerea perfecta. Nu are functii deosebite sau tehnologii inovative, dar este foarte bine construit si isi merita banii cu desavarsire.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 122 SL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *