Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23L, 800 W

Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23L, 800 W

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Samsung GE83X este un cuptor cu microunde excelent din toate punctele de vedere.

Descriere

Din orice bucatarie moderna si complet utilata nu trebuie sa lipseasca cuptorul cu microunde. El are un rol destul de important si va ajuta sa preparati, incalziti sau dezgheta ti anumite alimente fara sa folositi cuptorul.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint unul dintre cele mai vandute si apreciate cuptoare cu microunde din Romania. Modelul se numeste GE83X si este produs de catre cei de la Samsung. Se incadreaza in categoria premium si are un pret putin peste media modelelor concurente. Consider ca-si merita fiecare leu in parte si chiar este un produs calitativ.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23L, 800 W

Aspect si specificatii

Design-ul pe care modelul GE83X si il are este absolut superb. Este extrem de frumos, elegant si modern. Materialele folosite sunt premium iar culoarea Black Mirror care reflecta aproape ca o oglinda chiar arata senzational. Din pacate, o sa se vada fiecare urma si amprenta, deci trebuie sa-l intretineti regulat si cu atentie. Exceptand acest mic inconvenient, consider ca este unul dintre cele mai frumoase cuptoare cu microunde pe care le-am vazut pana in prezent.

Are o putere maxima de 800W si o capacitate totala de 23L. Rezultatele pe care le ofera sunt excelente, nu am absolut nimic ce sa-i reprosez. Acest lucru se datoreaza in special distributiei speciale pe care au gandit-o cei de la Samsung. Astfel, distribuirea microundelor se face in 3 zone pentru o uniformitate perfecta a incalzirii. Un alt lucru care contribuie mult la aceste rezultate foarte bune este interiorul din ceramica. Pe langa faptul ca ajuta la incalzire, este de aproximativ 7 ori mai rezistent la zgarieturi decat materialele obisnuite, respectiv previne mai eficient aparitia bacteriilor.

Ca si functii suplimentare, probabil cea mai importanta este Eco Mode-ul. Atunci cand este activat, acest mod eco economiseste pana la 40% din energia electrica si ofera aproximativ aceleasi rezultate. Tot aici am sa mentionez functia Child Lock care bloheaza accesul la panoul de comanda pentru copii, semnalul sonor care se activeaza de fiecare data cand se termina programul ca sa va atentioneze, respectiv timer-ul care va permite sa programati cuptorul atunci cand doriti.

Puteti selecta din 6 trepte de putere diferite, in functie de alimentele sau preferintele pe care le aveti dumenavoastra. Panoul de control este unul foarte intuitiv si bine gandit. Fiecare buton are o poza reprezentativa care va explica pentru ce foloseste iar faptul ca sunt de tip touch sensitive este si mai bine. Aveti la dispozitie si un display digital pe care o sa gasiti informatii precum: timpul ramas din program, temperatura selectata, ora, data si cam atat.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23L, 800 W

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Rezultate foarte bune
 • Interior ceramic
 • O multime de functii si tehnologii
 • Display digital si butoane touch sensitive
 • Design superb si modern

Contra

 • Trebuie curatat/sters des deoarece se vad toate amprentele sau urmele pe el

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune, cumparate, frumoase si eficiente cuptoare cu microunde de pe piata, Samsung GE83X si reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Cuptor cu microunde Samsung GE83X, 23L, 800 W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *