Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Gorenje BM300X este un cuptor cu microunde incorporabil excelent si il recomand cu incredere, fara sa stau pe ganduri!

Descriere

Cuptoarele cu microunde fac parte din categoria aparatelor electrocasnicelor care n-ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie moderna. Dupa cum bine stiti, acestea sunt foarte utile atunci cand doriti sa preparati o reteta rapida sau cand vreti sa incalziti/decongelati anumite alimente si nu doriti sa folositi plita/aragazul. In ciuda speculatiilor si a teoriilor conspirationale, s-a demonstrat stiintific in mai multe randuri ca radiatiile emise de cuptoarele cu microunde nu sunt periculoase pentru om.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Alegerea unui cuptor cu microunde nu este o actiune tocmai usoara. Trebuie sa va stabiliti un buget, sa cautati mai multe oferte, sa alegeti capacitatea de care aveti nevoie, sa va asigurati ca acesta dispune de majoritatea functiilor necesare etc. Partea buna este ca pe piata exista sute/mii de modele si cu siguranta o sa gasiti un model perfect pentru dumneavoastra.

In review-ul de astazi va propun cuptorul cu microunde incorporabil Gorenje BM300X. Este unul dintre cele mai bune modele pe care le puteti alege in categoria de pret din care face parte. Consider ca ofera un raport calitate-pret excelent si fara indoiala merita luat in considerare.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X

Aspect si specificatii

Gorenje BM300X este un cuptor incorporabil gandit pentru utilizarea rezidentiala. Are o capacitate maxima de 20L si o putere de 800W pentru incalzire, respectiv 1000 W pentru functia Grill. Se incadreaza in clasa A din punct de vedere al consumului, fiind un aparat electrocasnic economic. Este unul dintre cele mai noi modele al companiei Gorjene si beneficieaza de majoritatea tehnologiilor noi, toate impachetate intr-o carcasa frumoasa si eleganta.

Daca tot am vorbit de carcasa, constructia lui Gorenje BM300X este exceptionala. In ciuda faptului ca este incorporabil, cuptorul arata excelent si este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Imi place mult simplitatea pe care o are si faptul ca s-a folosit un inox premium. Cu siguranta este un produs pe care-l puteti folosi multi ani de zile daca-l exploatati in conditii normale.

Gorenje BM300X indeplineste mai multe functii: incalzire. dezghetare, si rumenire (grill). Fiecare mod functioneaza perfect si pe toata perioada testarii n-am intampinat nici cea mai mica problema. Un lucru care mi-ar fi placut sa-l aiba Gorenje BM300X este deschiderea pe verticala a usii. Nu pot spune ca ma deranjeaza faptul ca se deschide pe orizontala, dar am testat cateva modele in ultima perioada cu deschiderea pe verticala si am ajuns la concluzia ca este o modalitate mai practica.

Pe partea de functii suplimentare, Gorenje BM300X ofera tehnologia child lock. Atunci cand este activata, child lock blocheaza accesul la panoul de comanda si copiii pot apasa linistiti pe butoane fara sa influenteze modul de gatit. Pe langa child lock, cuptorul dispune de functia de memorie. Puteti sa setati/programati anumite setari (durata, putere, timp) si sa le salvati. In acest fel, cand aveti o reteta preferata pe care vreti s-o preparati, apasati butonul unde ati salavat setarile si nu mai trebuie sa configurati altceva. De asemenea, cuptorul emite un semnal sonor de avertizare la finalul fiecarui program de gatit.

Panoul de comanda este unul simplu, usor de folosit, dar nu foarte intuitiv. O sa aveti nevoie de ceva timp pana va acomodati cu toate setarile si cu toate butoanele pe care le are. Bineinteles, Gorenje BM300X dispune de un afisaj pe care sunt afisate informatii precum: data/ora, timer-ul, puterea selectata sau modul de gatire ales.

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte ok
 • Constructie si design excelente
 • Economic
 • Capacitate si putere suficiente
 • Child Lock
 • Funtie de memorie

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje Contra

 • Sincer sa fiu, n-am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde incorporabil cara arata excelent si dispune de majoritatea caracteristicilor necesae, acest Cuptor cu microunde incorporabil GorenjeBM300X reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pe care le aveti!

In cazul in care Gorenje BM300X nu este potrivit, va recomand sa vizitati categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *