Cuptor cu microunde incorporabil Beko MOB20231BG

Cuptor cu microunde incorporabil Beko MOB20231BG + kit de instalare

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functi - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Beko MOB20231BG este un cuptor cu microunde incorporabil excelent pe care va recomand sa-l luati in considerare!

Descriere

Cuptoarele cu microunde inrorporabile sunt solutia ideala intr-o bucatarie moderna si complet echipata. Spre deosebire de un cuptor cu microunde normal, cele incorporabile ocupa mai putin spatiu, dispun de tehnlogii mai noi si ofera un plus de aspect mobilierului de bucatarie. Intradevar, preturile lor sunt ceva mai mari in comparatie cu modelele standard, dar calitatea/functiile pe care le primiti in schimb consider ca justifica diferenta de pret.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In acest review va propun cuptorul cu microunde incorporabil Beko MOB20231BG. Se bucura de un real succes si este foarte popular in randul utilizatorilor romani. Majoritatea comentariilor sunt pozitive, lucru care demonstreaza calitatea si fiabilitatea in timp a cuptorului. Fiind un produs Beko, stim de la inceput ca avem de-a face cu un cuptor calitativ si rezistent.

Cumpara de la eMag

Aspect si specificatii

Beko MOB20231BG are o capacitate maxima ce ajunge la 20L. Este recomandat pentru utilizarea rezidentiala si nu-l vad facand fata intr-un cadru profesional (restaurant, fast-food etc). Are o putere de maxim 800W si, din pacate, nu dispune de Grill, acesta fiind si cel mai mare dezavantaj al cuptorului cu microunde. Trecand peste acest lucru, se incadreaza in clasa A de consum si puteti alegedin cele 5 trepte de putere disponibile.

Cuptorul are o multime de programe predefinite, programe care o sa va ajute atunci cand gatiti un anumit fel de mancare. Nu mai trebuie sa setati dumneavoastra temperatura sau timpul deoarece Beko MOB20231BG o sa-si faca singur toate setarile. Programele prefedinite sunt pentru urmatoarele retete/alimente: pizza, carne, legume, paste, cartofi, peste, bauturi si popcorn. De asemenea, cuptorul are un mod pentru dezghetare.

Bineinteles, acest cuptor cu microunde Beko MOB20231BG vine cu cateva functii utile care merita prezentate:

Auto Cook: functia autocook este in stransa legatura cu programele de gatit pe care le-am mentionat anterior. Cand activati autocook si selectati unul dintre preparatele de mai sus, cuptorul o sa prepare/gateasca automat, folosind parametrii optimi;

Timer: va permite sa programati cuptorul in functie de situatie/nevoie. Cel mai elocvent exemplu in acest sens este atunci cand pregatiti retetele inainte de servirea mesei. Puteti programa cuptorul sa porneasca programul de gatit cu cateva minute inainte de masa pentru a va putea bucura de alimente proaspete si fierbinti;

Child Lock: atunci cand este activtata, tehnologia Child Lock blocheaza accesul la panoul de comanda. A fost special gandita pentru copii deoarece stim ca acestia au o placere pentru apasarea tutoror butoanelor pe care le intalensc in cale;

Semnal sonor: la finalul fiecarui program de gatire, cuptorul emite semnale sonore de avertizare;

Afisaj LCD: este situat deasupra panoului de comanda si se integreaza perfect cu restul design-ului. Pe display o sa fie afisate diverse informatii utile precum: timpul ramas din programul selectat, temperatura aleasa, programul selectat, data/ora;

Iluminare interioara: Beko MOB20231BG dispune de lumini LED in interior care consuma foarte putin curent si care ofera o vizibilitate perfecta;

Beko MOB20231BG are o costructie solida, realizata din materiale de foarte buna calitate (inox/sticla). Arata foarte bine iar combinatia de culori negru-argintiu imi place mult. Panoul de comanda este pozitionat in partea frontala, este de tip touchscreen si o sa invatati repede toate comenzile/setarile necesare. Mentionez ca Beko MOB20231BG vine cu kit-ul de instalare inclus si nu trebuie sa va faceti probleme in acest sens.

Cumpara de la eMag

Pachet Cuptor cu microunde incorporabil Beko MOB20231BG + kit de instalare

Cuptor cu microunde Beko Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Economic
 • Desing si constructie excelente
 • O multime de functii/programe de gatit
 • Numeroare revewi-uri pozitive din partea utilizatorilor

Cuptor cu microunde Beko Contra

 • Nu are Grill

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui cuptor cu microunde incorporabil care arata excelent, dispune de numeroase functii si ofera un raport calitate-pret corect, Beko MOB20231BG este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti faceti.

In cazul in care Beko MOB20231BG nu v-a convins, puteti vizita categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *