Cuptor cu microunde incorporabil Beko MCB25433BG

Cuptor cu microunde incorporabil Beko MCB25433BG

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Beko MCB25433BG este un cuptor cu microunde incorporabil foarte bun pe care-l recomand persoanelor cu bugete mari.

Descriere

Daca va doriti ca bucataria dumneavoastra sa fie echipata cu aparate electrocasnice pentru fiecare categorie, aveti nevoie neaparat de un cuptor cu microunde. Probabil stiti deja la ce foloseste iar principiul de functionare este unul destul simplu; se alimenteaza la curent electric iar lucrurile pe care le introduceti sunt incalzite cu ajotorul radiatiilor electromagnetice. Aceste radiatii nu sunt periculoase pentru om, deci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Alegerea unui cuptor cu microunde potrivit nu este un lucru dificil. In functie de nevoile si bugetul dumneavoastra, puteti gasi modele pentru toate situatiile. Astazi am decis sa va propun un model de cuptor cu microunde incorporabil de la Beko, si anume modelul MCB25433GB.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde incorporabil Beko MCB25433BG

Aspect si specificatii

Design-ul pe care MCB25433GB il are este foarte clean. Arata excelent, este elegant si modern. Materialele folosite sunt excelente iar inginerii de la Beko n-au facut rabat la acest capitol. Apreciez mult ca au decis sa-l vopseasca total in negru, fara alte elemente sau culori care sa-i strice liniile de design. Per total este un produs frumos si care se potriveste negresit intr-o bucatarie moderna.

Are o capacitate maxima de 25L si o putere de 900W. Mancurile sunt incalzite perfect uniform si rezultatele oferite sunt excelente. Aveti la dispozitie functia AutoCook care va ofera pana la 8 programe presetate pentur diferite tipuri de alimente: pizza, carne, legume, paste, cartofi, peste, bauturi si popcorn. Astfel, de fiecare data cand aveti un produs dintre cele mentionate anterior nu mai trebuie sa faceti setari, doar apasati pe butonul corespunzator si cuptorul face restul pentru dumneavoastra.

Dat fiind faptul ca este un cuptor modern si tehnologiat, are functie de convectie care va ajuta sa obtineti o gatire mai rapida, mai uniforma si o rumenire mai buna a alimentelor. Bineinteles, are si functie de Grill pe care o puteti selecta si controla prin cele 4 intensitati disponibile.

Pe langa functiile anterior mentionate, mai are cateva tehnologii interesante si utile pentru un coptor cu microunde: functia childlock care bloheaza accesul la panoul de comanda copiilor, functia de dezghetare care va permite sa decongelati alimentele, functia de incalzire rapida ideala pentru situatiile in care va grabiti, respectiv panoul de comanda format din butoane touch sensitive. Eu sunt fanul butoanelor cu touch deoarece ofera un feedback sonor atunci cand efectuati o comanda si pentru ca arata foarte bine. Tot aici am sa includ si timer-ul digital care va afiseaza informatii precum: data/ora, timpul ramas al programului sau temperatura selectata.

Usa se deschide in partea stanga iar cuptorul are 5 intensitati de putere din care sa alegeti. Desi este un produs premium cu o multime de functii si cu o multime de tehnologii, consider ca pretul acestuia este o idee cam mare. Bineinteles, pentru persoanele cu bugete mari si care-si doresc produse premium sau tehnologizate, probabil ca pretul este complet justificat.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde incorporabil Beko MCB25433BG

Pro

 • Brand de incredere
 • Design superb si constructie premium
 • Capacitate mare
 • O multime de functii si tehnologii
 • Are putere mare

Contra

 • Costa cam mult din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca va dotiti un cuptor cu microunde incorproabil care arata bine, are o multime de functii si o constructie premium, acest Cuptor cu microunde incorporabil Beko MCB25433GB reprezinta o alegere excelenta.

Cumpara de la eMag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *