Cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM

Cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.3/10
  9.3/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Pe scurt

AEG MBE2658DEM este un cuptor cu microunde incorporabil premium pe care-l recomand persoanelor pentru care banii nu reprezinta o problema!

Descriere

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic pe care toata lumea ar trebui sa-l detina. Din punctul meu de vedere, o bucatarie nu este complet utilata daca nu are in componenta un asemenea cuptor. Puteti alege din mii de modele, de la sute de producatori. Exista cuptoare cu microunde pentru toate preferintele si pentru toate buzunarele, fara exceptie. Preturile variaza destul de mult, in functie de brand, de puterea cuptorului, de capacitatea acestuia sau de functiile pe care le are.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint cuptorul cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM. Este un model pentru persoanele cu o putere de cumparare ridicata si pentru persoanele care-si doresc un produs de calitate, indiferent de costuri. Dupa cum bine stiti, compania germana AEG produce doar aparate premium, de foarte buna calitate.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM

Aspect si specificatii

Acest cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM are o capacitate totala de maxim 25L, o capacitate suficienta pentru un cuptor cu microunde rezidential. Puterea pentru modul incalzire ajunge pana la 900W, iar in modul Grill, poate ajunge pana la 800W. In opinia mea, aceste caracteristici sunt mai mult decat suficiente pentru uzul rezidential si n-ar trebui sa intampinati probleme.

AEG MBE2658DEM are mai multe moduri de gatit: incalzire, grill si dezghetare. Numele modurilor sunt sugestive si banuiesc ca puteti intelege pentru ce le puteti folosi. De asemenea, cuptorul va pune la dispozitie 5 trepte de putere din care puteti alege. Astfel, aveti certitudinea ca alimentele pe care le introduceti sunt preparate la temperatura optima.

Interiorul cuptorului este realizat din inox iar datorita liniilor speciale, curatarea se realizeaza foarte usor. Din pacate nu are sistem de autocuratare sau pereti catalitici precum am vazut la alte cuptoare, dar va garantez faptul ca se curata fara prea mari eforturi.

Din punct de vedere al constructiei, AEG MBE2658DEM este impecabil. AEG se asigura ca produsele lor sunt fabricate cu materiale de inalta calitate, iar acest cuptor cu microunde nu este o exceptie. Imi place si design-ul, respectiv combinatia de culori negru-inox care arata excelent.

Functiile suplimentare pe care le are cuptorul AEG MBE2658DEM nu sunt numeroase. Singurele elemente care merita mentionate sunt functia Child Lock care blocheaza accesul la panoul de comanda pentru copii si display-ul digital. Pe acest display sunt afisate data/ora, temperatura selectata, modul de gatire ales si timer-ul. Probabil cea mai utila functie este cea de memorie. Atunci cand preparati un aliment mai des, puteti salva setarile pe una dintre cele 3 memorii disponibile.

Panoul de comanda al cuptorului arata foarte bine si se integreaza in mod perfect cu restul design-ului. Butoanele sunt de tip touch sensitive, iar fiecare buton in parte are o imagine reprezentativa. De asemenea, exista si o rotita mecanica cu care puteti selecta temperaturile.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM

Pro

 • Brand de incredere
 • Design si constructie ireprosabila
 • Capacitate mare
 • Child Lock
 • Functie memorie
 • Panou de comanda cu butoane touch
 • Afisaj Digital

Contra

 • Pretul este putin cam mare din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca va doriti un cuptor cu microunde incorporabil care arata senzational si este produs de catre o companie renumita din zona premium,acest  cuptor cu microunde incorporabil AEG MBE2658DEM reprezinta o alegere foarte buna.

In cazul in care sunteti in cautarea unui model mai accesibil, va recomand sa vizitati categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *