Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX

Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Electrolux EMS20300OX este unul dintre cele mai bune si cautate cuptoare cu microunde din categoria sa de pret!

Descriere

O bucatarie complet utilata si moderna trebuie neaparat sa aiba un cuptor cu microunde. Este unul dintre cele mai utile aparate elctrocasnice si personal il folosesc foarte mult. Nu putine sunt situatiile in care avem nevoie doar sa incalzim anumite alimente si nu este tocmai comod sa folosim aragazul/plita in acest sens. Pentru persoanele care spun ca microundele unui astfel de cuptor sunt periculoase, toate studiile si cercetarile stiintifice au demonstrat ca sunt cat se poate de sigure.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint unul dintre cele mai cautate si apreciate cuptoare cu microunde din Romania, cel putin in categoria de pret din care face parte. Modelul se numeste Electrolux EMS20300OX si consider ca ofera toate functiile necesare pentru un cuptor cu microunde modern.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX

Aspect si specificatii

Electrolux EMS20300OX are o capacitate maxima de 18,7L, mai mult decat suficienta din punctul meu de vedere. De asemenea, are o putere maxima de 800W pentru incalzire si maxim 1000W pentru functia de Grill. Intensitatea puterii se poate seta in 5 trepte, actiune care se face foarte usor prin intermediul panoului de comanda.

Din punct de vedere al programelor de functionare, Electrolux EMS20300OX va pune la dispozitie: Incalzire, Dezghetare si Grill. Toate modurile functioneaza perfect si sunt usor de folosit, intrucat pe panoul de comanda fiecare buton are o imagine reprezentativa.

Ca si design, consider ca acest Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX arata foarte bine. Imi place mult combinatie de culor negru-argintiu iar materialele folosite (inox, sticla) sunt de o calitate excelenta. Pare un produs solid, rezistent si imi lasa impresia unui produs premium. Apreciez ca are si un afisaj mic pe care sunt afisate informatii precum data/ora sau timpul ramas, dar era foarte tare daca avea si un panou de comanda touchscreen. Poate ca inginerii Electrolux au vrut sa-l pastreze cat mai simplu, lucru pe care nu-l condamn.

Functiile suplimentare sunt destul de putine, dar pana la urma vorbim despre un cuptor cu microunde suficient de accesibil. Asadar, Electrolux EMS20300OX ne pune la dispozitie un timer, iluminare interioara cu lumini de tip LED si afisarea ceasului, dupa cum v-am mentionat mai sus. Este un cuptor cu microunde cat se poate de bun, drept dovada fiind multitudinea de comentarii/review-uri pozitve lasate de catre utilizatori/cumparatori.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Design si constructie premium
 • Grill
 • Diverse functii
 • Afisaj LCD

Contra

 • Sincer sa fiu, n-am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti un cuptor cu microunde foarte bun, simplu si de calitate, acest Cuptor cu microunde Electrolux EMS20300OX este probabil una dintre cele mai bune alegeti pe care le puteti face.

In cazul in care Electrolux EMS20300OX nu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, va recomand sa accesati categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti prezentate o multime de optiuni.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *