Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Daewoo KQG-91RBK este un cuptor cu mirounde foarte bun si tehnologizat pe care va recomand sa-l cumparati cu incredere!

Descriere

Cuptoarele cu microunde sunt niste aparate electrocasnice care n-ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie moderna. In ciuda diverselor controverse in legatura cu microundele care afecteaza sanatatea, cercetatorii au demonstrat in nenumarate randuri ca acestea nu sunt periculoase pentru om. Varietatea de modele din care puteti alege este enorma iar preturile difera in functie de capacitate, tehnologii, calitatea constructiei sau modurile de functionare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul acesta va prezint cuptorul cu mircounde Daewoo KQG-91RBK. Este unul dintre cele mai bune si apreciate modele din categoria de pret din care face parte. Va las pe dumneavoastra sa-l descoperiti si sa decideti daca este cuptorul cu microunde pe care vi-l doriti.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Aspect si specificatii

Daewoo KQG-91RBK ofera o capacitate generoasa de 25L si o putere maxima ce poate ajunge pana la 800w. Aceste specificatii va permit sa gatiti/incalziti alimentele intr-un mod eficient, chiar daca folositi vase voluminoase. De asemenea, aveti la dispozitie 10 trepte de viteza si va puteti asigura ca retetele preferate sunt realizate exact in modul in care va doriti dumneavoastra.

Cuptorul are un design foarte placut si o constructie premium. Este realizat in totalitate din aluminiu si sticla, materiale de inalta calitatate care vor rezista excelent in timp. Panoul de comanda este format din butoane de tip touchscreen cu feedback tactic. De fiecare data cand le apasati, aveti siguranta ca ati efectuat comanda corecta. De asemenea, cuptorul dispune de un mini display LED pe care sunt afisate informatii precum: data/ora, timpul ramas din programul selectat, temperatura etc.

Una dintre cele mai importante si interesante caracteristici ale cuptorului cu microunde Daewoo KQG-91RBK este curatarea cu aburi. Atunci cand este activata, aceasta tehnologie curata interiorul cuptorului prin intermediul aburului. Toate grasimile si resturile de mancare sunt eliminate integral sau partial, fara sa depuneti efort. Dumneavoastra trebuie doar sa curatati cu o laveta umeda atunci cand programul de curatare se termina. Mai mult decat atat, suprafata din interiorul cuptorului se numeste Shiny Clean si nu permite mizeriei sa se impregneze. Cu aceste 2 tehnologii, intertinerea cuptorului este mai facila ca niciodata!

Un alte element care mi-a atras atentia este functia Zero&On. Atunci cand cuptorul cu mircounde nu este utilizat de peste 2 minute, Zero&On sisteaza alimentarea cu energie electrica. In acest fel, va ajuta sa economisiti energie iar facturile la curent o sa fie mai mici.

Nu in ultimul rand, Daewoo KQG-91RBK dispune de o tehnologie numita Dish Warmer. Dupa cum probabil stiti deja, este recomandat sa incalziti in prealabil farfuriile pentru a mentine mancarea calda inainte de servire. Asadar, puteti introduce farfuriile in cuptor iar aceasta functie o sa se ocupe de incalzirea farfuriilor/vaselor.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde Daewoo KQG-91RBK

Cuptor cu microunde Daewoo Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Design si constructie premium
 • Curatare cu aburi
 • Economic
 • Dish Warmer
 • Capacitate mare

Cuptor cu microunde Daewoo Contra

 • Nu sunt chestiuni majore de reprosat

Concluzie

Daca va doriti un cuptor cu microunde care arata bine, este eficient si dispune de tehnologii utile/interesante, Daewoo KQG-91RBK reprezinta o alegere perfecta.

In cazul in care Daewoo KQG-91RBK nu v-a starnit interesul, va recomand sa vizitati categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.