Cuptor cu microunde AEG MFC3026S-M, 28 l, 900 W, Grill, Digital, Inox

Cuptor cu microunde AEG MFC3026S-M, 28 l, 900 W

Cuptoare cu microunde
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

AEG MFC3026S-M este un cuptor cu microunde foarte bun pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

AEG (german electric company) este un producator german de aparate electronice/electrocasnice. Sunt recunoscuti pentru calitatea produselor si pentru rigurozitatea cu care trateaza fiecare detaliu. Am avut in trecut mai multe aparate electrocasnice de la ei si mereu m-au impresionat placut. Va recomand sa luati in considerare acest brand, in ciuda faptului ca poate nu sunt atat de populari la noi in tara.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile ce urmeaza va prezint cuptorul cu microunde AEG MFC3026S-M. Desi este un cuptor ceva mai scump in comapratie cu majoritatea modelelor de pe piata, calitatea si functiile pe care le ofera consider ca justifica aproape in totalitate pretul cerut. Va las pe dumneavoastra sa-mi dati dreptate sau sa ma contraziceti dupa ce terminati de citit review-ul.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde AEG MFC3026S-M, 28 l, 900 W, Grill, Digital, Inox

 

Aspect si specificatii

AEG MFC3026S-M are o capacitate maxima de 28L, fiind mult mai incapator in comparatie cu alte modele mai ieftine. Puterea maxima este de 900W iar pentru grill ajunge pana la 1000W. Puterea se poate regla in 10 trepte diferite prin intermediul panoului de comanda inteligent.

Pe langa functia de incalzire/gatire, AEG MFC3026S-M ofera si funtiile de dezghetare, convectie, respectiv Grill. Rezultatele pe care le ofera sunt excelente, similare cu cele profesionale. Acest lucru se datoreaza in special interiorului realizat din otel inoxidabil care optimizeaza considerabil procesul de gatire.

Unul dintre lucrurile care mi-au placut cel mai mult la AEG MFC3026S-M este constructia. Cuptorul este realizat din materiale extrem de calitative si se simte ca un produs premium, profesional. De asemenea, design-ul pe care-l are este foarte frumos. Combinatia de culori negru-argintiu impreuna cu elementele cromate il transforma in unul dintre cele mai aspectuoase cuptoare cu microunde de pe piata.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, AEG MFC3026S-M ofera un Timer, iluminare interioara cu lumini de tip LED, sistemul de avertizare sonora atunci cand programul selectat se termina, respectiv display-ul LCD discret. Pe acest display o sa fie afisate ora/data sau alte informatii necesare precum timpul ramas din programul selectat, temperatura aleasa etc.

Nu in ultimul rand, AEG MFC3026S-M are un panou de comanda care pe mine m-a atras inca de la prima utilizare. Fiecare buton si fiecare comanda are o imagine reprezentativa, lucru care va permite sa va depindeti usor si rapid cu el. De asemenea, in centrul butoanelor se afla display-ul despre care v-am spus adineaori. Pana si aceste butoane sunt realizate dintr-un material calitativ, fapt care demonstreaza atentia la detalii pe care compania AEG o are.

Cumpara de la eMag

Cuptor cu microunde AEG MFC3026S-M, 28 l, 900 W, Grill, Digital, Inox

 

 

Cuptor cu microunde AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Capacitate mare
 • Design si constructie premium
 • Diverse functii suplimentare
 • Display

Cuptor cu microunde AEG Contra

 • Unele persoane pot considera pretul ca fiind unul exagerat, dar personal il consider justificat

Concluzie

Daca va doriti un cuptor cu microunde excelent si sunteti dispus sa platiti o suma mai mare de bani pentru un produs calitativ/premium, acest cuptor cu microunde AEG MFC3026S-M este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

In cazul in care AEG MFC3026S-M nu este potrivit pentru dumneavoastra, va recomand sa accesati categoria “Cuptoare cu microunde” de pe site-ul nostru, categorie unde o sa gasiti o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *