Cum alegi un mouse?

info

Atunci cand te joci, sau petreci foarte mult timp in fata calculatorului, mouseul pe care-l folosesti poate face diferenta intre o navigare usoara sau dureri de incheietura dupa cateva zeci de minute de joc.

Stock buster la eMag!


În perioada 17 martie, ora 06:45 – 20 martie, ora 00:59, la eMag se redeschide sezonul de vânătoare a prețurilor mici Stock Busters! Timp de trei zile, clienții eMag au șansa de a ochi super reducerile de până la 50% la peste 50.000 de produse, de la televizoare la produse IT și de la electrocasnice la produse pentru casă, printre multe, multe altele!

Un mouse, pe langa criteriile legate de DPI, senzor, nr butoane, cu sau fara fir, etc; se alege si in functie de marimea mainii utilizatorului.

Mouse Wireless Gaming

Daca ai mana mai mare, nu are rost sa cumperi un mouse care are 9 cm lungime, de exemplu. Ar fi mult prea mic pentru mana ta si ai avea probleme serioase cu el incercand sa gasesti butoanele, de exemplu.

La fel, daca ai o mana mica si alegi cel mai mare mouse de pe piata, doar pentru ca e foarte rapid, sau are specificatiile dorite de tine, nu vei face o afacere prea buna. Un mouse prea mare si prea greu iti va forta incheietura peste masura si dupa un timp iti va obosi.

Greutatea e un alt factor important. Daca joci jocuri ai nevoie de un mouse putin mai greu, preferabil unul la care sa poti adauga greutati suplimentare. Greutatea extra te ajuta in a avea un feedback mai bun de la mouse atunci cand te joci. Deasemenea, fiind mai greu nu-l vei muta din greseala prea mult si vei avea o precizie putin mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *