Cum alegi un mouse?

info

Atunci cand te joci, sau petreci foarte mult timp in fata calculatorului, mouseul pe care-l folosesti poate face diferenta intre o navigare usoara sau dureri de incheietura dupa cateva zeci de minute de joc.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Un mouse, pe langa criteriile legate de DPI, senzor, nr butoane, cu sau fara fir, etc; se alege si in functie de marimea mainii utilizatorului.

Mouse Wireless Gaming

Daca ai mana mai mare, nu are rost sa cumperi un mouse care are 9 cm lungime, de exemplu. Ar fi mult prea mic pentru mana ta si ai avea probleme serioase cu el incercand sa gasesti butoanele, de exemplu.

La fel, daca ai o mana mica si alegi cel mai mare mouse de pe piata, doar pentru ca e foarte rapid, sau are specificatiile dorite de tine, nu vei face o afacere prea buna. Un mouse prea mare si prea greu iti va forta incheietura peste masura si dupa un timp iti va obosi.

Greutatea e un alt factor important. Daca joci jocuri ai nevoie de un mouse putin mai greu, preferabil unul la care sa poti adauga greutati suplimentare. Greutatea extra te ajuta in a avea un feedback mai bun de la mouse atunci cand te joci. Deasemenea, fiind mai greu nu-l vei muta din greseala prea mult si vei avea o precizie putin mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *