cum alegem boxele

Cum alegi boxele?

info

Chiar avem nevoie de boxe Surround ?

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Ei bine, depinde ce vrei sa faci pe calculatorul de acasa. Daca doar navigezi pe net si ocazional te mai uiti la un film e posibil sa nu renteze sa dai cateva sute de lei pe un sistem de boxe 5.1 sau 7.1. E posibil ca un sistem de boxe clasice sa fie suficient pentru tine, eventual un sistem 2.1 pentru o calitate mai buna a sunetului.

Cum alegi boxele

Daca urmaresti avid cele mai recente filme si seriale, iti sugerez sa te gandesti serios la a achizitiona un sistem de sunet 5.1 sau chiar 7.1. Ideea e sa iei un sistem mai de calitate, nu neaparat cel mai scump, dar categoric nu cel mai ieftin. Un sistem de sunet cu boxele construite din lemn poate fi o alegere buna, dar totul depinde de producator si pret.

Daca esti un gamer inrait atunci ai nevoie de tot ce e mai bun. Un sistem 7.1 combinat cu o placa de sunet pe masura va face experienta din jocuri mult mai imersiva si placuta. Aici nu e atat de important daca peretii boxelor sunt din lemn sau nu. Sunt sisteme extrem de performante care nu sunt facute integral din lemn. Aici conteaza foarte mult calitatea materialelor, atentia la detalii, putere, impedanta si cat de fidel reda sunetele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.