Consola Microsoft Xbox One Slim 1TB

Console Jocuri Reviewuri
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Pentru experiente de gaming foarte placute si pentru ocuparea timpului liber cu ceva distractiv, recomandam consola celor de la Microsoft; Xbox One S.

Descriere Consola Xbox One

Concurenta dintre Pc-urile de gaming si console ramane una dintre cele mai puternice din aceasta industrie. Consolele sunt capabile sa ruleze orice joc timp de 5 ani de la aparitie in rezolutii FullHd sau 4K dar nu sunt destinate jocurilor de tip Esports (Cs:Go, LoL, PUBG). Cu toate acestea, datorita pretului mai mic si a durabilitatii in timp ele isi merita banii fara nicio discutie, experienta de gaming fiind de multe ori superioara datorita controllerelor si a portabilitatii. Microsoft, giganta companie americana produce Xbox-urile, ultimul model fiind Consola One S care concureaza direct cu PC-urile si eternul rival Sony Playstation.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Consola Microsoft Xbox One

Design/Specificatii

Designul lui Xbox One S este mult mai reusit si compact fata de precedentul model al celor de la Microfost, Consola Xbox 360. Este diponibil in culorile alb si negru.

Specificatiile unei console nu sunt atat de importante, dar pentru pasionati am decis sa le prezentam pentru a face dumneavoastra o comparatie cu rivalii.

 • Procesor 8 Core AMD cu o frecventa de 1.75 Ghz
 • 8Gb Memorie Ram
 • HDD 1TB
 • BlueRay

Conectivitate prin: Wi-Fi Gigabit, port enthernet, 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port Digital Out si IR Blaster.

Dupa cum am mentioant si mai sus, specificatiile unei console nu sunt atat de importante deoarece acestea sunt fabricate pentru a duce orice joc pe o perioada de 5 ani de zile de la aparitia acesteia.

Consola Xbox One este fara dar si poate una dintre cele mai bune solutii in materie de gaming, fiind ideala atat pentru copii cat si pentru adulti atunci cand timpul le permite si doresc sa se relaxeze.

In mare parte este vorba despre preferinte; unele persoane prefera Pc-urile doarece pot juca jocuri cu fps-uri mai multe, pe consola acestea fiind limitate la 30 sau 60. Alte persoane prefera experientele de la concurenta, Sony Playstation 4.

https://youtu.be/vBdwdidBCKY

Din experienta si preferinta personala, consider Xbox-ul ca fiind cea mai buna varianta pentru gaming. Datorita design-ului frumos dar si a controllelor care sunt superioare fata de cele a concurentei si a intregii platforme XBOX create de Microsoft. De asemenea, pretul la aparitie este o idee mai mic fata de celelalte alternative.

Pro

 • Design frumos, compact
 • Popularitate enorma
 • Controllere excelente
 • Specificatii bune
 • Raport calitate-pret excelent
 • Durabilitate, fiabilitate

Contra

 • Uneori se incalzeste cam tare si pot aparea frame drop-uri

Concluzie

Consola Xbox One S produsa de Microsoft face parte incontestabil din top 3 ale celor mai bune dispozitive pentru Gaming. Aici intervin foarte mult preferintele dumneavoastra persoanale, dar din punctul meu de vedere este superioara concurentei. Fie ca doriti sa-l cumparati pentru dumneavoastra sau pentru copil, cu siguranta aceasta nu va v-a dezamagi. Un mic sfat, in 2020 se lanseaza noile generatii de console iar daca nu va permiteti acum, cu siguranta atunci preturile vor scadea considerabil.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *