congelator lie

Congelator Liebherr Confort GN 2323

Congelatoare
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Congelatorul Liebherr Confort GN 2323 este o solutie serioasa de luat in calcul daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat care are o multime de functii si care beneficiaza de tehnologia No Frost.

Descriere

Congelatoarele sunt niste electrocasnice de mare utilitate in orice gospodarie sau locuinta. Multa lume nu este multumita de spatiul sau practibilitatea congelatoarelor integrate deja in frigider si opteaza pentru cele normale. Acestea ofera un volum mai mare de depozitare precum si o libertate accentuata in managerierea spatiului interior. Astazi vom discuta mai pe larg despre congelatorul Liebherr Confort GN2323, un dispozitiv cu numeroase avantaje si dotat cu tehnologia No Frost (nu ingheata).

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Vezi Specificatiile complete

congelator lie

 

Aspect si specificatii

Design-ul congelatorului este unul foarte simplu dar si elegant in acelasi timp. Compania Liebherr numeste aceasta linie de design Swingline. Se va potrivi fara discutie in orice incapere doriti sa-l montati. Dimensiunile acestuia sunt: 60cm latime, 63cm adancime si 144,7cm inaltime. Are o capacitate de 185 de litri si are 6 sertare/compartimente.

Se incadreaza in clasa energetica A+, devenind astfel un aparat electrocasnic foarte eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul/facturile.

Cea mai importanta caractersitica de care acest congelator dispune se numeste tehnologia No Forst. Aceasta va permite sa depozitati alimentele pe termen lung iar ele vor ramane in permanenta proaspete. Umiditatea este eliminata iar congelatorul este in permanenta fara gheata. Datorita acestei tehologii nu mai sunteti nevoit sa treceti prin chinuitorul proces de decongelare.

Functia automata SuperFrost este de asemenea foarte utila. Aceasta reduce intr-un timp foarte scurt temperatura pana la -32 de grade pentru conservarea vitaminelor. Dupa acest proces, congelatorul revine la setarile normale de functionare. Este foarte asemanatoare cu tehnologia Inverter de la aerele conditionate.

Sertarele de tip SafeFrost se dovedesc a fi foarte practice intrucat acestea sunt inchise ermetic de jur imprejur pentru a nu permite temperaturii sa creasca. De asemenea ofera o vizibilitate excelenta asupra alimentelor care sunt depozitate in interiorul lor.

Sertarele VarioSpace au un strat de sticla detasabil sub ele. Acest lucru va permite sa organizati spatiul din interiorul congelatorlui dupa bunul plac. Astfel, chiar daca aveti alimente/recipiente de dimensiuni mai mari le puteti integra fara probleme.

Alarma din dreptul usii este foarte utila deoarece va atentioneaza atunci cand lasati accidental usa aparatului deschisa prin intermediul unor semnale sonore discrete.

Usile sunt prevazute cu balamale reversibile, lucru care permite pozitionarea congelatorului in orice spatiu doriti. Usile se deschid in functie nevoie, fie in partea dreapta, fie in partea stanga.

Puteti lasa copiii sa se joace in siguranta in preajma congelatorului datorita sistemului special de blocare. Acesta poate fi activat printr-un buton de pe panoul de comanda. Cand functioneaza, este afisat sub forma unui indicator de tip MagicEye.

 Congelator Liebherr Confort GN 2323

 

 Liebherr Confort GN 2323: Pro

 • Tehnologie No Frost
 • Functia SuperFrost
 • Usi prevazute cu sistem de avertizare si balamale reversibile
 • Sertare VarioSpace
 • Sistem de blocare pentru copii
 • Eficient energetic

 Liebherr Confort GN 2323: Contra

 • Brand nu foarte cunoscut
 • Pret o idee cam mare

Concluzie

Vezi Specificatiile complete

Daca doriti sa cumparati un congelator cu diverse functii/caracteristici utile, dotat cu tehnologia No frost, Liebherr Confort GN2323 pare sa fie o solutie foarte buna pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *