congelator Arctic

Congelator Arctic ANC246+ o alegere buna

Congelatoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.6/10

Pe scurt

Congelator Arctic ANC246+ este o alegere foarte buna daca doriti sa achizitionati un astfel de dispozitiv cu o capacitate mare, eficient energetic si de la un producator de renume.

Descriere

Congelatoarele sunt niste eelctrocasnice esentiale in locuinta oricarei persoane. Daca congelatorul cu care vine dotat frigiderul dumenavoastra nu va satisface nevoile, va recomandam sa luati in considere achizitia unuia separat. Acesta ofera spatiu de depozitare mai mare, posibilitatea aranjarii spatiului dupa bunul plac precum si mai multa libertate. Arctic, un brand romanesc consacrat pe piata electrocasnicelor ne propune un astfel de congelator; ANC246+ ce ofera destule avantaje la un pret cat se poate de bun.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Vezi Specificatiile complete

congelator Arctic

Aspect si specificatii

Design-ul s-a pastrat cat se poate de simplu si elegant, de culoare alba. Desi nu iese cu nimic in evidenta, cu siguranta se va potrivi negresit in orice incapere doriti sa-l instalati. Dimensiunile acestuia sunt: 59,5cm latime, 60cm adancime si 151cm inaltime.

Din punct de vedere al eficientei energetice sta excelent. Se incadreaza in clasa de consum A+ si este prietenos cu facturile dumenavoastra la electricitate.

Are o capacitate impresionata de 215L. Cu siguranta este mai mult decat suficient pentru marea majoritate a persoanelor. Dispune de nu mai putin de 6 compartimente, plus inca 2 compartimente pentru inghetare rapida.

Panoul de comanda de tip LED este extrem de util. Cu ajutorul acestuia puteti seta temperaturile si modul de functionare a congelatorului foarte simplu, prin cateva apasari de butoane.

Fast Freeze Xl Zone reprezinta un compartiment de dimenisuni mari care va permite congelarea alimentelor intr-un timp foarte scurt. Deosebit de util in situatiile in care doriti sa congelati ceva proaspat care necesita sa fie adaugat imediat.

Nivelul maxim de zgomot pe care-l produce in timpul functionarii ajunge pana la 42 de decibeli. Il putem integra in categoria aparatelor silentioase. Nu este unul dintre cele mai linistite, dar cu siguranta nu produce un nivel de zgomot deranjant.

Sistemul anti-bacterian are grija negresit de alimentele dumneavoastra. Datorita acestei tehnologii puteti depozita alimente pe termene lungi de timp fara sa fie afectate de catre bacterii. Astfel, sanataea dumenavoastra si a familiei nu este pusa in pericol.

Usile congelatorului Arctic ANC246+ sunt foarte bine gandite si concepute. Se deschid larg la un unghi de pana la 120 de grade pentru un acces cat mai facil. De asemenea usile sunt reversibile; va este permis sa-l montati in orice spatiu dorit dupa care sa selectati daca usile se vor deschide fie in partea dreapta, fie in partea stanga.

Congelatorul este dotat cu un sistem foarte util de avertizare sonora. Astfel, cand uitati accidental sa inchideti usa, in 10 secunde incepe sa emita niste sunete pentru a va aminti.

congelator arctic 2

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare de depozitare
 • Eficient energetic
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Afisad de tip LED
 • Silentios
 • Compartimente mari cu racire rapida
 • Usi reversibile

Contra

 • S-au raportat anumite probleme cu privire la calitatea materialelor din interiorul compartimentelor
 • Unele persoane au mentionat faptul ca face “zapada”

Concluzie

Vezi Specificatiile complete

Daca sunteti in cautarea unui congelator cu o capacitate mare de stocare, simplu, eficient energetic si destul de silentios va recomandam sa luati in considerare modelul Arctic ANC246+. Poate nu este unul dintre cele mai dotate din punct de vedere tehnologic, dar cu siguranta isi va face treaba negresit cativa ani buni de zile. Arctic sunt recunoscuti pentru produsele fiabile si durabile pe care le fabrica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *