Compresor auto Black&Decker BDCINF18N

Compresor auto Black&Decker BDCINF18N

Accesorii Auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Black&Decker BDCINF18N este un compresor auto de calitate care o sa va ajute foarte mult atunci cand faceti o pana sau intampinati situatii asemanatoare.

Descriere

Compresoarele auto sunt niste aparate tot mai cautate si apreciate de catre soferii din toate colturile lumii. Ele va ajuta sa reparati o pana intr-un timp mai scurt, mai usor si fara efort fizic. Sunt practic niste alternative la pompele traditionale sau la alte instrumente asemanatoare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

La fel cum roata de rezerva este absolut esentiala in orice masina, puteti lua in considerare si achizitionarea unui astfel de compresor. O buna perioada de timp am circulat fara roata de rezerva pana am patit sa fac o pana in mijlocul pustietatii. De atunci, nu mai plec de acasa fara rezerva, fara compresor si fara celelalte ustentile pentru repararea/schimbarea rotilor.

In review-ul de astazi am sa va prezint un compresor auto foarte laudat si util. Se numeste Black&Decker BDCINF18N si reprezinta una dintre cele mai bune algeri pe care le puteti face in momentul actual.

Cumpara de la eMag!

Compresor auto Black&Decker BDCINF18N

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, BDCINF18N are un design destul de compact, robust si lasa impresia ca este o unealta profesionala. Imi place combinatia de culori negru-portocaliu si faptul ca are un afisaj pe care puteti vedea/seta cu exactitate presiunea rotilor. Apreciez ca bateria este de tip slide, deci o puteti schimba de ori cate ori este nevoie fara probleme.

Este unul dintre cele mai puternice si eficiente compresoare pe care le-am vazut pana acum. Poate ajunge pana la valorile de 11 bari sau 160PSIĀ  si are o gama larga de aplicatii. Astfel, il puteti folosi pentru aproximativ toate tipurile de roti, indiferent de marimea acestora sau de compozitie. Un alt avantaj major a lui BDCINF18N il reprezinta faptul ca functioneaza la orice priza de tip bricheta din masina, fie ca este de 12, 16 sau 18V. Doar il conectati la alimentare, setati presiunea pe care o doriti si lasati-l sa-si faca treaba.

Are o constructie bine gandite si niste compartimente in interior in care puteti stoca cablurile sau celelalte accesorii. Display-ul din partea frontala este foarte util intrucat afiseaza in timp real presiunea care se afla in roti, precum si presiunea care va fi introdusa. Probabil cea mai utila functie a acestuia este faptul ca are un sistem automat de oprire atunci cand exista probleme sau cand se ajunge la presiunea dorita. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa-l opriti dumneavoastra manual sau sa va faceti griji ca va baga mai multa/mai putina presiune.

In pachet, pe langa compresorul in sine mai primiti si 3 capete diferite pentru umflarea rotilor, un furtun pentru umflare precum si un furtun pentru presiune mare.

Pro

 • Brand de incredere
 • Puternic
 • Design bine gandit si compact
 • Sistem de oprire automat
 • Display

Contra

 • Are un pret cam mare fata de alte modele asemanatoare, dar consider ca merita

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui compresor auto de foarte buna calitate, acest Compresor auto Black&Decker BDCINF18N reprezinta o solutie excelenta. Dupa cum v-am precizat si in introducerea review-ului, nu circulati fara roata de rezerva, instrumente de schimbar roata si pompa/compresor pentru ca nu stiti niciodata cand o sa aveti nevoie de ele.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *