Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, 445 l

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, 445 l

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA este o combina excelenta din toate punctele de vedere si o recomand persoanelor cu un buget mai ridicat.

Descriere

Daca ati ajuns aici, inseamna ca sunteti in cautarea unei combine frigorifice noi. Va propun astazi un model care face parte din categoria premium a producatorului Whirlpool. In cazul in care nu stiati, Whirlpool este cel mai mare, apreciat si cautat brand de aparate electrocasnice din lume.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Modelul se numeste BTNF 5011 OX AQUA si prezinta o multime de tehnologii si avantaje foarte interesante. Pretul pe care-l are este unul destul de ridicat, dar pentru persoanele care-si doresc un produs de calitate si care sa fie durabil in timp, probabil acest model reprezinta o alegere excelenta.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, 445 l

 

Aspect si specificatii

BTNF 5011 OX AQUA are un aspect foarte frumos si modern. Este o combina frigorifica care arata excelent si este realizata din materiale de cea mai buna calitate (inox). Culoarea gri inchis (gun metal) arata absolut fenomenal, fiind una dintre culorile mele preferate. Per total are un aspect clean, modern si care o sa atraga priviri cu siguranta atunci cand cineva intra in bucataria dumneavoastra.

Capacitatea totala este de 445L, structurata in felul urmator: 297l sunt atribuiti frigiderului si 148L sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este imaprtit in 4 compartimente generoase cu rafturi de sticla securizata. Acestea se pot pozitiona in orice fel doriti dumneavoastra pentru o mai buna manageriere a spatiului interior. Ca si compartimente speciale avem suportul pentru oua, suportul pentru sticle si compartimentul pentru legume&fructe. Congelatorul este de asemenea strucutrat in 4 compartimente destul de mari cu rafturi din sticla securizata.

Intrucat este o combina frigorifica moderna, dispune de sistem Full No Frost, atat pentru frigider cat si pentru congelator. Astfel, nu mai trebuie sa va preocupati cu dezghetarea acestora. Stiti si dumneavoastra ca dezghetarea frigiderului/congelatorului este o activitate neplacuta, plictisitoare si care presupune un efort considerabil. O alta tehnologia cunoscuta si apreciata este Al 6-lea simt care ajusteaza automat temperaturile din interiorul frigiderului/congelatorului pentru o mai buna eficienta energetica (cu pana la 30% mai putin consum).

Motorul cu inverter de ultima generatia este unul excelent. In timpul functionarii produce un zgomot maxim de 44 de decibeli, o valoare satisfacatoare daca ma inrebati pe mine. De asemenea, se incadreaza in clasa de consum A+, deci putem spune ca este un aparat elecrocasnic economic si prietenos cu mediul inconjurator. Ca functii suplimentare, pe langa cele mentionate mai sus, dispune de functii pentru turbo congelare si turbo racire. Acestea va ajuta atunci cand doriti sa raciti/congelati niste alimente intr-un timp mai scurt decat in mod normal.

In interiorul frigiderului exista si un filtru care absoarde mirosurile neplacute, lucru destul de important si util. Din pacate nu are si un filtru pentru bacterii, dar nu reprezinta un dezavantaj major. Pentru siguranta, Whirlpool a introdus 2 sisteme de avertizare sonora in urmatoarele situatii: cand uitati usile deschise sau cand temperaturile din interiorul frigiderului/congelatorului sunt mai mari decat ar trebui. Astfel, va ajuta sa preveniti niste accidente neplacute care ar putea strica alimentele.

Nu in ultimul rand, BTNF 5011 OX AQUA dispune de un dispenser de apa cu filtru si de usi reversibile. Dispenserul va ajuta sa va bucurati de apa rece si proaspata oricand doriti, fara ca macar sa deschideti usile frigiderului. Usile reversibile va permit sa le deschideti in orice directe doriti dumneavoastra, in functie de locul pe care-l aveti sau de spatiul in care ati montat combina frigorifica.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA, 445 l

Whirlpool BTNF Pro

 • Brand de incredere
 • Design superb si constructie excelenta
 • O multime de functii/tehnologii
 • Capacitate mare
 • Economic
 • Destul de silentios
 • Raport calitate-pret ok

Whirlpool BTNF Contra

 • Unele persoane au raportat ca dispenserul de apa are probleme

Concluzie

In cazul in care va doriti o combina frigorifica excelenta care are o capacitare mare, arata excelent si dispune de o multime de functii/tehnologii, Whirlpool BTNF 5011 OX AQUA reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

 

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.