frigider whirlpool

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l este o solutie foarte buna si ieftine daca doriti sa faceti un upgrade de la vechiul frigider.

Descriere

Whirlpool este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de aparate electrocasnice de pe piata. Au un portofoliu foarte variat incepand de la aspiratoare pana la masini de spalat sau plite incorporabile. Vom scrie astazi despre Combina frigorifica Whirlpool BNSF 8101 W Aqua. Este un aparat destul de interesant si la un pret bun. Daca doriti sa faceti un upgrade s-ar putea ca acest model sa fie exact ceea ce aveti nevoie.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

 

Cumpara de la eMag

frigider whirlpool

Aspect si specificatii tehice

Combina frigorifica face parte din gama Absolute, un fel de linie premium a producatorului Whirlpool. Are un aspect foarte simplu dar modern in acelasi timp, cu niste linii de design foarte interesante. Se potriveste cu siguranta in orice incapere doriti sa-l instalati. Dimensiunile acestuia sunt: 59,5 x 65,5 x 188,5 cm.

Dupa cum am spus si mai sus, fiind un frigider modern este eficient si are cateva functii cel putin utile. Se incadreaza in clasa de consum energetic A+ iar impreuna cu tehnologia 6 Sense (al 6-lea simt) este capabil de economii cu pana la 30% mai mari fata de astfel de aparate de acest tip. Cu alte cuvinte, oricat de mult il folositi, facturile la electricitate raman mici.

Racirea rapida si sitemul de control cu care combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este dotata permite ca temperatura sa se mentina mereu la nivelul optim economisind astfel energie si convervand alimentele intr-un mod excelent.

Capacitatea variaza intre 310 si 340 de litri in functie de modul cum organizati dumneavoastra spatiul. Este suficient de incapator incat sa nu va faceti griji ca nu aveti unde depozita cumparaturile.

Interiorul frigiderului este dotat cu lumini puternice de tip LED si asigura o vizibilitate perfecta indiferent de conditii. Fie ca este zi sau noapte, totul este perfect iluminat si puteti vedea toate produsele fara sa aprindeti lumina.

Rafturile sunt fabricate dintr-o sticla de cea mai buna calitate. Acestea se pot muta/regla pe inaltime ca dumneavoastra sa manageriati spatiul dupa bunul plac.

Supafata exterioara a combinei frigorifice este tratata cu un strat special Anti-Amprenta. Astfel, oricat de des puneti mana pe acesta nu raman urme si se curata extrem de usor.

Un alt avantaj considerabil este reprezentate de usa reversibila. Cu ajutorul acesteia puteti deschide usa atat in partea stanga cat si in partea dreapta. Foarte utila daca spatiul este limitat si comoda daca aveti una din maini ocupate.

Daca doriti sa depozitati sticle de diferite dimensiuni, separatorul de sticle vine in ajutorul dumneavoastra. Este un compartiment special destinat acestor recipiente si ofera un mediu propice.

Congelatorul are un volum destul de ok, 97 de litri. Dispune de 3 compartimente dintre care unul de tip Big Box (cutie mare). Dezghetarea se face automat astfel sunteti scutit de aceasta activitate nu prea placuta.

Dispune de asemenea de avertizare sonora atunci cand temperatura din interiorul acestuia este mai mare decat normal sau usa este deschisa.

Pro

 • Producator de incredere
 • Aspect modern, elegant
 • Capacitate mare
 • Eficient energetic
 • Tehnologia al 6-lea simt
 • Strat anti-amprente

Contra

 • Unele persoane au raportat ca este cam galaigios in anumite situatii

Combina frigorifica Whirlpool: Concluzie 

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua este o alegere foarte buna datorile multiplelor avantaje pe care le-am mentionat si al pretului scazut. Daca doriti sa faceti un upgrade de la vechiul frigider si nu aveti un buget foarte ridicat, acest model este solutia ideala de luat in calcul.

 

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *