Combina frigorifica whirlpool ART 6510 / A + SFCombina frigorifica whirlpool ART 6510 / A + SF

Combina frigorifica whirlpool ART 6510 / A + SF

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Whirlpool ART 6510 / A + SF este o combina frigorica incorporabila de buna calitate care ofera cateva avantaje utile.

Descriere

Combinele frigorifice sunt o parte componenta deosebit de importanta in orice locuinta sau gospodarie. Astazi am sa va prezint o astfel de combina frigorifica incorproabila. Aceasta se poate integra perfect in mobilierul dumneavoastra de bucatarie, fara sa ocupe un spatiu suplimentar, fiind astfel mai practica si mai comoda.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Modelul se numeste ART 6510/A+ si este produs de catre Whirlpool, cel mai mare producator de aparate electrocasnice din lume. Nu cred ca are rost sa va mentionez de ce este important un frigider sau care este scopul lui, banuiesc ca deja stiti asta. Doresc sa vin cu o alternativa pentru persoanele interesate de acest tip de produse si care doresc sa-si modernizeze bucataria.

Cumpara de la eMag!

Combina frigorifica whirlpool ART 6510 / A + SFCombina frigorifica whirlpool ART 6510 / A + SF

Aspect si specificatii

Despre aspectul acestei combine Whirlpool ART 6510/A+ nu are rost sa va spun prea multe. Arata ca majoritatea combinelor frigorifica, complet vopsita in alb si fara elemente deosebite. Design-ul ei este cu atat mai putin important deoarece este incorproabila, deci practic mobilierul dumenavoastra de bucatarie este cel care conteaza.

Are o capacitate totala de 275L structurata astfel: 195L sunt atribuiti grigiderului si 80L sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul are 5 compartimente (exista si compartimente speciale pentru oua, sticle si legume&fructe) iar congelatorul are 3. Toate rafturile sunt realizate din sticla securizata, fiind astfel rezistente si sigure. Se adreseaza in principal persoanelor care locuiesc singure sau care fac parte dintr-o familie mai putin numeroasa. Se incadreaza in clasa A+ din punct de vedere al consumului, deci este o combina frigorifica economica si prietenoasa cu mediul inconjurator. Despre motorul pe care-l are nu am informatii dar va pot spune ca in timpul functionarii produce un zgomot maxim de 35 de decibeli. Cu alte cuvinte, nici n-o sa o auziti in timp ce functioneaza.

Fiind un produs premium din aceasta categoria, dispune de sistem de dezghetare automat. Astfel, nu mai trebuie ca dumenavoastra sa va faceti griji cu dezghetatul frigiderului/congelatorului, acestea fiind niste activitati complicate, plictisitoare si chinuitoare. Sistemul practic nu-i permite ghetii sa se formeze, deci nu mai aveti batai de cap. Tot aici am sa includ si tehnologia al 6-lea simt, o tehnologie care ajusteaza in mod automat setarile de temperatura si de functionare in functie de situatie/mediul inconjurator. Ea va ajuta atat pentru conversavrea in conditii optime a alimentelor cat si pentru economisirea de curent electric, intrucat nu functioneaza la o capacitate mai mare decat ar trebui.

Ca si functii suplimentare avem usile reversibile care se pot deschide in orice directie doriti dumenavoastra in functie de spatiul unde decideti sa-l incorporati, sistemul de avertizare sonora care emite semnale acustice atunci cand uitati usa frigiderului deschisa precum si un panou de control format din cateva butoane, usor de folosit si util. Mai mult decat atat nu am ce sa va spun, este o combina frigorifica cat se poate de simpla care functioneaza excelent, are o capacitate decenta si prezinta cateva functii pe care le-am prezentat anterior.

Whirlpool ART 6510 Pro

 • Brand de incredere
 • Eficient din punct de vedere energetic
 • Silentios
 • Sistem de dezghetare automat
 • Tehnologia al 6-lea simt

Whirlpool ART 6510 Contra

 • Are un pret cam mare din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice de calitate care functioneaza perfect si dispune de cateva tehnologii utile, Whirlpool ART 6510/A+  reprezinta o solutie de luat in calcul.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *