Combina frigorifica Tesla RC3400FHX

Combine Frigorifice
 • Eficienta energetica - 8/10
  8/10
 • Spatiu - 9/10
  9/10
 • Pret - 8/10
  8/10
8.3/10

Summary

Combina frigorifica Tesla este o alegere destul de buna pentru o Combina frigorifica.

Introducere

Specificatii complete
Combina frigorifica Tesla

Electrocasnicele sunt aparatele de care fiecare dintre noi avem nevoie zilnic. Probabil ca printre cele mai importante electrocasnice sunt combina frigorifica si masina de spalat rufe. Frigiderul sau combina frigorifica este electrocasnicul de care avem nevoie zilnic pentru a pastra mancarea si alimentele proaspete. In special in perioada verii, cand temperaturile sunt destul de ridicate, vom avea nevoie sa pastram alimentele la o temperatura mai joasa pentru a evita stricarea lor mult prea rapida. Pentru a putea alege o combina frigorifica de calitate trebuie sa tineti cont ca aceasta sa incorporeze functii si tehnologii noi, precum si sa aiba o eficienta energetica buna.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In acest articol o sa va prezint combina frigorifica a celor de la Tesla modelul RC3400FHX.

Descriere si specificatii tehnice

Desi Tesla este una dintre cele mai noi companii in foarte multe domenii, aceasta a inceput sa prinda amploare datorita noilor tehnologii care folosesc energie solara, cat si a calitatii produselor. Compania Tesla a fost infiintata in anul 2003 si are ca activitate principala construirea de automobile electrice de inalta performanta. Fondatorul acestei companii, Elon Musk, si-a extins activitatea in mai multe domenii, astfel ca au inceput sa produca pe langa baterii, chiar si electrocasnice.

In ceea ce priveste design-ul acestei combine frigorifice Tesla, ea si-a mentinut un aspect clasic, precum masinile produse. Combina frigorifica are doua usi, una pentru congelator si una pentru frigider cu un mic display in partea de sus de pe care puteti controla sau verifica diferite informatii. Vine standard in culoarea gri deschis, ce poate fi cu usurinta integrata in bucatariile moderne.

Specificatii complete
Combina frigorifica Tesla

Tehnologia de pastrare a alimentelor folosita este Total No-Frost, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi pastrate la o temperatura joasa si nu veti fi nevoiti sa dezghetati periodic congelatorul pentru a-l curata. Cu ajutorul panoului touchscreen cu LED multifunctional veti putea sa controlati temperatura printr-o simpla atingere. Aveti 4 optiuni disponibile: Eco, Lock, Power Cool si Super Freeze.

In cazul in care ati cumparat alimente ce necesita sa fie congelate imediat, veti putea face acest lucru cu ajutorul functiei de Super Congelare care va scadea foarte rapid temperatura. Pentru ca aerul sa fie cat mai bine distribuit in compartimentul frigiderului, acesta vine dotat cu Multi si DynaCool Air Flow pentru a mentine un aer constant si pentru ca alimentele sa fie mereu proaspete.

Pentru ca fructele si legumele sa fie pastrate un timp mai indelungat proaspete, combina frigorifica Tesla vine dotata cu sertare cu capac speciale. In plus, rafturile din sticla sunt reglabile si nu permit ca lichidele sa se verse mai departe. Compresoarele sunt silentioase, iar conductele de cupru absorb zgomotul emis de acestea.

In total, combina are un volum de 338 de litri, dintre care 243 litri pentru frigider si 95 pentru congelator. Eficienta energetica se incadreaza in clasa A+ de la o gama ce porneste de la litera D, cea mai ineficienta, pana la litera A+++. Pretul acestei combine a fost redus de la 3000 de lei la 2431 de lei.

Combina frigorifica Tesla RC3400FHX – Pro

 • Tehnologie Total No-Frost
 • Panou LED multifunctional touchscreen cu 4 optiuni de racire
 • Functie de Super Congelare
 • Tehnologie Multi si DynaCool Air Flow
 • Capacitate mare
 • Clasa energetica buna

Combina frigorifica Tesla RC3400FHX – Contra

 • Lipsa mai multe tehnologii
 • Brand destul de nou pe piata electrocasnicelor

Concluzie

In concluzie, combina frigorifica Tesla modelul RC3400FHX reprezinta o alegere buna avand in vedere ceea ce ofera in comparatie cu pretul acesteia. Chiar daca Tesla este un brand nou pe aceasta piata, ei exceleaza pe partea de fiabilitate si economie de energie.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *