Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF, 432 l

Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF, 432 l

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 10/10
  10/10
9.9/10

Pe scurt

Samsung RL4363FBASL/EF este una dintre cele mai bune combine frigorifice de pe piata in momentul actual.

Descriere

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de produse electronice din lume. La unele capitole precum telefoane mobile, tablete si display-uri de toate tipurile chiar ocupa prima pozitie la nivel mondial. Ofera produse extrem de calitative si aduc inovatii in fiecare an. In categoria produselor electrocasnice nu se bucura de acelasi succes ca in domeniile mai sus mentionate, dar cu siguranta nu este un jucator de ignorat.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o combina frigorifica excelenta din toate punctele de vedere. Se numeste RL4363FBASL/EF si singurul ei dezavantaj ar fi pretul cam ridicat. Pentru persoanele care au un buget mai mare si isi doresc un produs pe care sa-l foloseasca cativa ani, nici pretul n-ar trebui sa reprezinte un impediment.

Cumpara de la eMag!

Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF

Aspect si specificatii

Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF  are un design absolut superb. Arata excelent din orice unchi l-ai privi si lasa impresia unui produs premium inca de la primul contact. Materialele folosite (inox si sticla) sunt de cea mai buna calitate, lucru confirmat de garantia de 10 ani pe care o primiti din partea Samsung. In partea frontala se regasesc dispenserul pentru apa precum si afisajul electronic care sunt perfect integrate cu design-ul combinei frigorifice.

Are o capacitate totala de 432L structurata astfel: 300L sunt atribuiti frigiderului si 132L sunt repartizati congelatorului. Frigiderul este compartimentat in 3 rafturi mari si 5 rafturi pe usa iar congelatorul dispune de 4 compartimente. Toate rafturile acestei combine frigorifice sunt de o calitate incredibila, fiind construite din sticla securizata si margini din otel inoxidabil. Au primit chiar si o denumire: Glossy Deco. Din punctul meu de vedere, aceasta combina frigorifica ar trebui sa fie suficient de spatioasa pentru o familie formana din 2 pana la 4 membrii. Rafturile se pot modifica dupa bunul plac pentru a manageria spatiul in functie de nevoile personale. Ca si compartimente speciale regasim: raful pentru oua, raftul pentru sticle si compartimentul pentru legume&fructe.

Functii interesante

Ca orice combina frigorifica premium si moderna, dispune de sistem No Frost. Acesta previne inghetarea frigiderului si a congelatorului pentru ca dumneavoastra sa nu aveti treaba cu decongelatul. In caz ca totusi ingheata, dezghetarea se face automat. Dupa mine, orice combina frigorifica ar trebui sa dispuna de acest sistem pentru ca ne scuteste de o activitate plictisitoare si istovitoare.

Dispune de o multime de senzori si tehnologii inteligente care-l ajuta sa depozitele alimentele intr-un mod perfect si cu un consum cat mai redus de energie. Se incadreaza in clasa de consum A++, deci este foarte eficient. Un numar de 5 senzori analizeaza si detecteaza automat temperaturile din jurul combinei frigorifice pentru a optimiza performantele de racire in mod automat. Astfel, nu va consuma mai mult decat este nevoie si nici nu exista riscul ca temperaturile sa fie prea ridicate. La aceasta ecnomoie de energie contribuie si luminile de tip LED din interiorul frigiderului. Produc o lumina albastra foarte placuta si ofera o vizibilitate perfecta asupra alimentelor.

In timpul functionarii produce un zgomot maxim de 41 decibeli, deci o putem incadra in categoria aparatelor electrocasnice extrem de silentioase. Ca si functii suplimentare, regasim odorizantul igienic care elimina mirosurile neplacute, sistemul de avertizare sonor care porneste cand usa ramane deschisa mai mult de 30 de secunde precum si dozatorul de apa. Desi aparent dozatorul nu are o utilitate atat de mare, ganditi-va ca vara puteti obtine un pahar de apa rece si proasta fara a deschide frigiderul.

Mentionez ca modelul din filmuletul urmator este foarte asemanator cu cel prezentat astazi, doar ca nu dispune de dozatorul pentru apa.

Cumpara de la eMag!

Combina frigorifica Samsung Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Capacitate decenta
 • O multime de senzori si functii
 • Tehnologie No Frost
 • Eficient energetic
 • Foarte silentios
 • Design superb si durabil

Combina frigorifica Samsung Contra

 • Pretul este cam ridicat, dar se justifica din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice excelente din toate punctele de vedere, Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF  reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai bune solutii de pe piata in momentul de fata. Desi pretul de achitizie este unul ridicat, datorita calitatii si a garantiei de 10 ani pe care Samsung o ofera, consider ca merita fiecare leu in parte.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *