Combina frigorifica Retro Exquisit

Combine Frigorifice
 • Eficienta energetica - 9/10
  9/10
 • Volum total - 6/10
  6/10
 • Design - 9/10
  9/10
8/10

Summary

Combina frigorifica Retro Exquisit este o alegere cel putin neobisnuita intr-o mare de combine frigorifice cu aspect modern.

Introducere

Specificatii Complete
Combina frigorifica Retro Exquisit

Aparatele electronice si electrocasnicele au devenit tot mai necesare in viata noastra de zi cu zi. Spre exemplu, nimeni nu poate trai fara un frigider in care sa isi poata depozita alimentele si mancarea, intrucat se vor strica foarte repede. Astfel de electrocasnice mari sunt foarte utile si absolut necesare, motiv pentru care merita sa investim o suma mai mare de bani atunci cand le schimbam. Electrocasnicele mari cum este si combina frigorifica nu se schimba prea des, intrucat majoritatea au garantie de peste 5-10 ani. Totusi, alegand o combina frigorifica de calitate veti scuti foarte multe eventuale cheltuieli pe viitor. O combina frigorifica despre care o sa vorbesc in continuarea acestui articol este Retro modelul Exquisit.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Descriere si specificatii tehnice

Primul aspect pe care vreau sa il mentionez este despre acest producator si aceste modele de frigidere. Brand-ul Exquisit este un brand mai putin cunoscut la noi in tara care produce combine frigorifice, frigidere, side by side-uri, lazi frigorifice, congelatoare, vitrine frigorifice si alte accesorii pentru acestea. Astfel, Exquisit este un brand specializat pe electrocasnicele de tip frigidere si combine frigorifice si nu este un brand tocmai ieftin. Ofera o gama mare de frigidere mici pentru vacante sau pentru anumite ocazii.

Acest model de combina frigorifica de la Retro Exquisit este un model mai deosebit, avand o culoare rosie. Este o combina frigorifica de dimensiuni mari, insa nu are o capacitate atat de mare precum v-ati putea astepta. Capacitatea neta totala este de 244 de litri, dintre care 181 de litri sunt pentru frigider si 63 de litri pentru congelator. Este un frigider detasat, astfel ca nu poate fi incorporat in mobila de bucatarie.

Specificatii Complete
Combina frigorifica Retro Exquisit

Tehnologia de racire a alimentelor folosita este cea No Frost, astfel ca alimentele nu vor fi inghetate, iar dezghetarea frigiderului se face in mod automat. In ceea ce priveste zgomotul produs de acest frigider, putem spune ca este unul destul de silentios, producand numai 40 de decibeli in sarcina.

Pe partea de compartimentare vine cu 3 rafturi de sticla reglabile, un sertar pentru fructe si legume, 3 rafturi pentru usa si 3 sertare pentru congelator. In ceea ce priveste eficienta energetica, aceasta combina frigorifica este destul de eficienta. Are o clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ pana la D. Fara curent, combina frigorifica reuseste sa functioneze pana la 10 ore.

Ca si functii cu care vina aceasta combina frigorifica, amintim iluminarea pe LED si alarma la usa in cazul in care aceasta a ramas deschisa din greseala. Pretul acestei combine frigorifice este unul destul de mare, 3500 de lei, fiind redus de la 4600 de lei.

Combina frigorifica Retro Exquisit – Pro

 • Culoare deosebita
 • Silentiozitate
 • Foarte bine compartimentata
 • Clasa energetica A+
 • Iluminare pe LED
 • Alarma la usa

Combina frigorifica Retro Exquisit – Contra

 • Brand mai putin cunoscut
 • Volum net total destul de mic
 • Un pret destul de mare in comparatie cu ceea ce ofera

Concluzie

Per total, combina frigorifica a celor de la Retro Exquisit este una destul de buna. Pentru cei care vor o combina cu un aspect foarte atragator si care sa iasa in evidenta, aceasta ar putea fi alegerea potrivita. Totusi, ii lipsesc multe functii importante, nu are un volum prea mare de depozitare si consider ca la pretul la care este listata veti putea gasi alte modele cu mai multe functii.

Specificatii Complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *