Combina Frigorifica Liebherr CNef 4015

Combine Frigorifice
 • Capacitate - 10/10
  10/10
 • Eficienta energetica - 9/10
  9/10
 • Pret - 9/10
  9/10
9.3/10

Summary

Combina Frigorifica Liebherr vine cu un aspect modern si elegant, fiind ideala intr-o bucatarie de dimensiuni ceva mai mari si amenajata modern.

Introducere

Specificatii Complete
Combina Frigorifica Liebherr

Intrucat foarte multe dintre electronicele si electrocasnicele pe care le folosim in fiecare zi au devenit indispensabile, trebuie sa fim dispusi sa cheltuim tot mai multi bani pentru un electrocasnic de calitate. Electrocasnicele mari, din fericire, cum sunt frigiderele si masinile de spalat rufe, nu se inlocuiesc atat de des si sunt facute sa reziste undeva la 5 sau 10 ani. Unele chiar depasesc garantia data de producator, insa destul de rar in cazurile electrocasnicelor noi. Combina frigorifica este un electrocasnic esential, iar cele mai noi implementeaza tehnologii tot mai utile in viata de zi cu zi. Totusi, pretul unei combine frigorifice de calitate a crescut, iar daca doriti una care sa si consume putin curent atunci va trebui sa fiti dispusi sa cheltuiti si mai mult. Combina frigorifica pe care am ales sa o prezint in acest articol este cea de la Liebherr modelul CNef 4015.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Descriere si specificatii tehnice

Liebherr este o companie germana infiintata in anul 1949. Este unul dintre cei mai mari producatori din Europa de excavatoare, utilaje pentru minerit, macarale, containere portuale, frigidere si congelatoare, masini, unelte si tehnologie aeronautica. Liebherr are reprezentante in diferite tari, printre care si Marea Britanie, Irlanda, Statele Unite ale Americii si Romania.

In ceea ce priveste combina frigorifica de la Liebherr, aceasta are un design destul de simplist cu doua manere mari pentru frigider si pentru congelator. Poate sa fie achizitionata in doua culori: argintiu si bej. Cu ajutorul tehnologiei No Frost nu va mai trebui sa decongelati frigiderul si va pune la dispozitie o functie super confortabila, si anume VarioSpace. Aceasta functie face ca toate rafturile din sticla intermediare sa poata fi detasate cu usurinta. Intregul spatiu interior al combinei frigorifice poate sa fie utilizat liber.

Specificatii Complete
Combina Frigorifica Liebherr

Functia DuoCooling utilizeaza doua circuite separate de racire pentru a controla individual temperatura din frigider si din congelator. Astfel, nu exista transfer de aer intre cele doua compartimente si mirosurile nu se vor combina. Sistemul PowerCooling face ca alimentele ce au fost introduse sa aiba parte de o racire cat mai rapida, iar temperatura la interior sa ramana constanta.

De asemenea, combina frigorifica de la Liebherr vine dotata cu un filtru cu carbune activ integrat in ventilator care purifica aerul si absoarbe mirosurile neplacute cu usurinta. Pe panoul de control digital vi se va indica momentul cand filtrul necesita sa fie schimbat. Pentru ca lumina la interior sa fie cat mai buna, producatorul a decis sa foloseasca numai LED-uri. Exista si rafturi special concepute pentru a depozita si mai usor sticlele.

Cu functia FrostSafe beneficiati de sertare transparente detasabile ce se gliseaza pe sine telescopice. Tehnologia SmartSteel prezenta pe aceasta combina frigorifica face ca amprentele sa nu fie deloc vizibile pe corpul acesteia. Volumul net total este unul impresionant, de aproximativ 366 de litri, din care 270 pentru frigider si 88 de litri pentru congelator. Eficienta energetica a acestei combine este una foarte buna, incadrandu-se in clasa A++.

Pretul combinei frigorifice Liebherr este de 2999 lei, fiind redusa de la 3300 lei.

Combina Frigorifica Liebherr CNef 4015 – Pro

 • Tehnologie No Frost si VarioSpace
 • Functie DuoCooling si sistem PowerCooling pentru racire rapida
 • Filtru cu carbune activ
 • Iluminare pe LED
 • Functie FrostSafe si tehnologie SmartSteel
 • Capacitate totala mare
 • Clasa energetica buna

Combina Frigorifica Liebherr CNef 4015 – Contra

 • Nimic de reprosat

Concluzie

Desi combinele frigorifice de la Liebherr nu sunt la fel de cunoscute precum alte brand-uri mari, acestia construiesc frigidere si congelatoare de 72 de ani. Daca alegeti o combina de la Liebherr veti beneficia de o multime de functii si tehnologii noi, precum si de un pret foarte bun.

Specificatii Complete

Leave a Reply

Your email address will not be published.