Combina frigorifica AEG RMB96716CX, 541 l, Dozator de apa, NoFrost, Touch control, Clasa A+, H 178 cm, Inox

Combina frigorifica inox AEG RMB96716CX, 541 l, Dozator de apa, NoFrost,

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

AEG RMB96716CX este o combina frigorifica excelenta pe care o recomand cu toata increderea, mai ales persoanelor cu bugete ridicate!

Descriere

AEG este o companie germana care produce aparate electrocasnice premium. Preturile lor sunt peste media companiilor concurente si consider ca sunt justificate aproape in totalitate. Rigurozitatea si procesul de fabricatie la cele mai inalte standarde reprezinta eticheta companiei AEG. Experienta mea cu produsele lor este una pozitiva deoarece in trecut am detinut cateva electrocasnice (din generatiile mai vechi ce-i drept) care si-au facut treaba exemplar.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint combina frigorifica AEG RMB96716CX. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai bune si premium combine frigorifice de pe piata in momentul actual. Pretul este intradevar destul de piperat, dar pentru persoanele ce-si doresc un produs de calitate si sunt dispuse sa plateasca o suma importanta de bani, merita.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica AEG RMB96716CX, 541 l, Dozator de apa, NoFrost, Touch control, Clasa A+, H 178 cm, Inox

Aspect si specificatii

AEG RMB96716CX are o capacitate absolut uriasa de 541L. Aceasta este impartita in felul urmator: 363L sunt atriuiti frigiderului iar restul de 178L sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este format din 3 rafturi imense, realizate din sticla securizate de cea mai buna calitate (pot sustine pana la 25-30KG fara probleme). Congelatorul este structurat in 3 compartimente foarte spatioase, unul dintre ele fiind pentru congelare rapida. Ca si compartimente speciale, in frigider exista un suport pentru sticle, un suport dedicat oualelor si 2 compartimente fresh pentru legume&fructe.

AEG RMB96716CX se incadreaza in clasa A+ de consum datorita compresorului/motorului sau de ultima generatie. Pe langa faptul ca este eco-friendly si economica, in timpul functionarii produce un zgomot de maxim 42 de decibeli. Din cate am inteles de la producator, AEG ofera o garantie de pana la 10 ani pentru compresorul din aceasta combina frigorifica.

Atat frigiderul cat si congelatorul combinei frigorifice sunt prevazute cu tehnologia Full NoFrost. Astfel, dezghetarea se face complet automat si dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic in acest sens. Probabil stiti cat de plictisitor si chinuitor era procesorul de dezghetare al congelatorului sau al frigiderului.

Unul dintre lucrurile mele preferate la combina frigorifica AEG RMB96716CX este aspectul. Arata senzational din toate punctele de vedere si imi inspira calitate. Inoxul vopsit in culoarea gri inchis (gun metal) si celelalte elemente de design o transforma in una dintre cele mai apectuoase combina frigorifice din cate am vazut pana acum. Despre calitatea materialelor pot sa va spun doar ca este la un alt nivel iar fiecare detaliu/element lasa senzatia de premium. Conform producatorului, Inox-ul este tratat cu o solutie speciala impotriva amprentelor.

AEG RMB96716CX dispune de tehnologia Coolmatic si Frostmatic. Coolmatic se refera la capacitatea frigiderului de a raci alimentele rapid, iar Frostmatic face acelasi lucru in cazul congelatorului. De asemenea, in interiorul frigiderului exista un sistem numit MultiAir Flow care se asigura ca aerul rece este distribuit perfect uniform. Datorita acestui lucru, alimentele raman proaspete pentru mai mult timp si isi pierd mai greu proprietatile.

Din punct de vedere al sigurantei, AEG RMB96716CX dispune de 2 sisteme de avertizare sonora. Cand uitati usa frigiderului/congelatorului deschisa mai mult de 10 secunde sau cand temepratura din interior ajunge la o valoare nepotrivita, combina frigorica emite semnale acustice de avertizare.

Nu in ultimul rand, AEG RMB96716CX dispune de usi reversibile, dispenser pentru apa si panou de comanda touchscreen. Dupa cum probabil stiti deja, usile reversibile se pot deschide in orice directie doriti dumneavoastra, in functie de nevoie sau de preferinte. Dispenser-ul cu rezervor in interiorul frigiderului va asigura mereu un pahar de apa rece si proaspata atunci cand simtiti nevoia iar panoul de comanda cu touchscreen va permite sa faceti toate setarile intr-un mod simplu, intuitiv.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica AEG RMB96716CX, 541 l, Dozator de apa, NoFrost, Touch control, Clasa A+, H 178 cm, Inox

Combina frigorifica inox AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate imensa
 • Economic
 • Silentios
 • Frostmatic
 • Coolmativ
 • Usi Reversibile
 • Dispenser apa
 • Design si constructie impecabile

Combina frigorifica inox AEG Contra

 • Unele persoane pot considera pretul cam mare sau nejustificat

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai spatioase, bune, aspectuoase si premium combine frigorifice de pe piata, AEG RMB96716CX este alegerea perfecta din punctul meu de vedere.

In cazul in care cautati ceva mai accesibil, vizitati categoria “Combine frigorifice” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *