Combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+

Combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Studio Casa IC3320A+ este o combina frigorifica accesibile care consider ca merita atentia dumneavoastra!

Descriere

Studio Casa este un brand destul de nou si relativ mic pe piata aparatelor electrocasnice. In principiu, conducerea si distributia sunt coordonate de catre persoane din Romania, dar fabricarea aparatelor electrocasnice se face in Italia. Am ramas surprins sa vad ca acest brand are o viziune clara, moderna si riguroasa. Se tine cont de nevoile persoanelor, nu se face rabat de la calitate iar preturile sunt surprinzator de accesibile.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Review-ul de astazi este despre combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+. Va recomand sa o luati in considerare daca planuiti sa achizitionati o combina frigorifica in viitorul apropiat intrucat consider ca este o optiune interesanta.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+

Aspect si specificatii

Combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+ are o capacitate totala de 226L, structurata astfel: 158L sunt atribuiti frigiderului iar diferenta de 68L sunt atribuiti congelatorului. Nu este o combina frigorifica foarte incapatoare, deci nu o pot recomanda famililor numeroase. Pentru persoanele care locuiesc singure sau fac parte dintr-o familie de pana la 2-3 membri, consider ca este mai mult decat suficienta. Se incadreaza in clasa A+ de consum, lucru care o transforma intr-un aparat economic si eco-friendly. In timpul functionatii, motorul produce un zgomot de doar 39 de decibeli si n-o sa va deranjeze deloc.

Frigiderul este structurat in 4 compartimente cu rafturi din sticla securizata. Aceste rafturi pot sustine o greutate de pana la 20-25KG si sunt ajustabile. Congelatorul este impartit in 3 compartimente si nu exista un raft pentru congelare rapida. De asemenea, in usa frigiderului se mai afla rafturi pentru sticle, pentru oua iar compartimentul legume&fructe nu lipseste.

Frigiderul lui Studio Casa IC3320A+  are sistem de dezghetare automat (NoFrost), dar congelatorul trebuie decongelat manual. Este de apreciat faptul ca au inclus aceasta tehnologie pentru frigider, dar consider ca orice combina frigorifica moderna ar trebui sa dispuna de NoFrost si pentru congelator. Dupa cum bine stiti, procesul de dezghetare este unul plictisitor si istovitor.

 Din punct de vedere al functiilor suplimentare, Studio Casa IC3320A+ are usi reversibile si iluminare LED in interiorul frigiderului. Usile reversibile sunt foarte utile intrucat va permit sa le deschideti in orice directie doriti dumneavoastra, in functie de locul unde este pozitionata combina frigorifica sau de preferintele personale.

Constructia lui Studio Casa IC3320A+ mi-a placut. In ciuda faptului ca nu este un brand cunoscut, au folosit materiale de calitate si pare un produs durabil, rezistent. Aspectul nu este atat de relevant deoarece o sa fie mascat in permanenta de mobilierul dumneavoastra de bucatarie.

Pro

 • Raport calitate-pret ok
 • Capacitate decenta
 • Usi reversibile
 • Constructie de calitate
 • Economica
 • Silentioasa

Contra

 • Sudio Casa nu este un brand foarte cunoscut
 • Congelatorul trebuie dezghetat manual

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabila, accesibila, moderna si nu va deranjeaza faptul ca trebuie sa dezghetati manual congelatorul, Combina frigorifica incorporabila Studio Casa IC3320A+ este o alegere buna.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *