Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20

Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Constructie - 9.3/10
  9.3/10
 • Functii - 9/10
  9/10
9.2/10

Pe scurt

Siemens KI34VX20 este o combina frigorifica incorporabila de o calitate buna, la un pret decent.

Descriere

Siemens este una dintre cele mai mari companii din lume. Sunt convins ca ati auzit de ei, mai ales in perioada in care faceau telefoane mobile si echipamente de telecomunicatii. Desi Siemens nu mai este o companie atat de cunoscuta pentru voi, activeaza in prezent in zeci de domenii de activitate: telecomunicatii, constructii, sisteme pentru curatarea apei, centrale nucleare, trenuri, tramvaie, tehnologii medicale, aparate electrocasnice etc. Are aproape 500.000 de angajati in toata lumea iar cifra de afaceri depaseste 100 de miliarde de dolari Americani.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Desi aparatele electrocasnice nu sunt domeniul lor principal de activitate, produsele pe care le fac sunt destul de bune. Drept dovada fiind combina frigorifica incorporabila pe care v-o prezint astazi, mai exact modelul Siemens KI34VX20. Din punctul meu de vedere are un pret cam mare pentru ce ofera, dar va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile dupa randurile ce urmeaza.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20

Aspect si specificatii

Ca la orice combina frigorifica incorporabila, aspectul exterior nu conteaza atat de mult intrucat o sa fie mascat in permanenta de mobilierul dumneavoastra de bucatarie. Trecand peste acest lucru, Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20 are o constructie de foarte buna calitate, iar materialele folosite sunt premium. Cu siguranta este un produs durabil, rezistent si de incredere.

Are o capacitate toala de 274L, structurata astfel: 203L sunt atribuiti frigiderului, iar restul de 71L sunt distribuiti pentru congelator. Frigiderul este la randul lui structurat in 4 compartimente, in timp ce congelatorul este strcuturat in 3 comapartimente. Rafturile sunt realizate dintr-o sticla securizata de calitate foarte buna, fiind capabile sa suporta o greutate maxima de pana la 20-25Kg. Din punct de vedere al compartimentelor speciale, Siemens KI34VX20 ne ofera un spatiu de depozitate special pentru leguma&fructe, un spatiu destinat sticlelor, un compartiment pentru oua si un raft in congelator pentru congelare rapida.

Motorul lui Siemens KI34VX20 este unul foarte avansat si modern. Face parte din clasa de consum A+, deci este o combina frigorifica economica si care dauneaza mai putin mediului inconjurator. De asemenea, in timpul functionarii produce un zgomot de maxim 39 de decibeli, fiind extrem de silentioasa. Din cate am inteles, Siemens promite o garantie de pana la 10 ani de zile pentru acest motor, un lucru important de luat in calcul din punctul meu de vedere.

Bineinteles, ca orice combina frigorifica premium, dispune de sistem Full NoFrost. Astfel, gheata nu se formeaza nici in frigider, nici in congelator. Dezghetarea se realizeaza automat si va scuteste pe dumneavoastra din efectuarea acestui proces plictisitor, care presupune timp si efort.

Ca si functii suplimentare, Siemens KI34VX20 are usi reversibile care va permit sa le deschideti in orice directe doriti dumneavoastra, in functie de spatiul pe care-l aveti si de preferinte. De asemenea, iluminarea din interiorul frigiderului este excelenta, becurile folosite fiind LED-uri care consuma putin curent electric. Nu in ultimul rand, panoul de control cu butoane touchscreen se afla in interiorul frigiderului. Puteti selecta temperaturile dorite intr-un mod foarte simplu si intuitiv.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20

Pro

 • Brand de incredere
 • Sistem Full NoFrost
 • Capacitate decenta
 • Constructie calitativa, rezistenta
 • Foarte silentioasa
 • Destul de eficienta din punct de vedere energetic

Contra

 • Consider ca are un pret o idee cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabila foarte buna si sunteti dispus sa platiti ceva bani in plus pentru un produs de calitate, aceasta Combina frigorifica incorporabila Siemens KI34VX20 reprezinta o alternativa serioasa de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *