combina frigorifica samsung

Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW este o solutie de luat in calcul daca capacitatea redusa de depozitare nu va deranjeaza foarte mult.

Descriere

Electrocasnicele incorporabile sunt din ce in ce mai cautate de catre persoanele care isi doresc sa maximizeze spatiul disponibil pe care-l au. Acestea se pot integra negresit in mobilierul de bucatarie sau in diverse spatii. Astazi vom vorbi despre o astfel de combina frigorifica de la bine cunoscutul producator Samsung, si anume modelul BMF BRB260030WW.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag!

Combina frigorifica incorporabila Samsung

Specificatii pentru Combina frigorifica incorporabila Samsung

Despre aspect nu putem vorbi mai detaliat intrucat acestea sunt menite sa se integreze in mobilierul dumneavoastra, deci nu are rost. Cel mai important aspect sunt desigur marimile incorporabile: 54cm latime, 55cm adancime si 177,5cm inaltime.

Combinele frigorifice incorporabile au o capacitate mai mica, iar in acest caz putem afirma ca spatiul chiar este unul redus. Frigiderul are un volum net de 195L si este impartit in doar 2 rafturi normale si 2 rafturi pentru usi. Congelatorul are o capacitate de 72L si este structurat de asemenea in 2 rafturi. Volumul net total este de 267L.

Se incadreaza in clasa energetica A+, lucru care reprezinta ca este destul de eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul inconjurator, respectiv cu facturile dumneavoastra.

Dispune de mult apreciata tehnologie No Frost. Aceasta va face sa uitati de chinui dezghetarii frigiderului. Acesta nu ingheata si nu face “zapada”. Este o tehnologie pe care consider ca toate combinele frigorifice moderne trebuie sa o aiba neaparat.

In timpul functionarii, frigiderul atinge un nivel de zgomot maximal de pana la 37 de decibeli. Acest lucru il incadreaza negresit in categoria electrocasnicelor silentioase.

Cu privire la sporirea confortului si managerierea spatiului din interiorul frigiderului regasim un suport dedicat oualelor, suportul pentru sticle, tava speciala pentru gheata precum si compartimente Easy Slide la congelator pentru a putea accesa mult mai usor alimentele pe care decideti sa le depozitati acolo.

Iluminarea cu lumini de tip LED puternice va ajuta sa vedeti toate alimentele din interior fara batai de cap. Sunt foarte utile si economice. De asemenea, modul Vacanta este foarte eficient din punct de vedere energetic intrucat atunci cand lipsiti mai mult de acasa puteti activa aceasta functie care mentine alimentele in parametrii optimi cu un efort minim.

Avertizarea sonora este de asemenea foarte utila cand uitati usa frigiderului deschisa. Aceasta porneste dupa 10 secunde si va poate scapa de accidente neplacute.

Pro

 • Brand de incredere
 • Tehnologie No Frost
 • Sertare Easy Slide
 • Mod Vacanta
 • Silentios
 • Eficient energetic

Contra

 • Din pacate are o capacitate destul de mica, nu cred ca se potriveste intr-o familie cu mai mult de 2 membrii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabile eficienta, silentioasa dar cu o capacitate destul de redusa de depozitare, este foarte probabil ca aceasta Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Va recomand totusi sa efectuati o cautare amanuntita si sa o cumparati cand gasiti pretul ideal.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *