Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Combina incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Samsung BMF BRB260030WW este o combina frigorifica foarte buna pe care o recomand fara sa stau prea mult pe ganduri!

Descriere

Alegerea combinei frigorifice potrivita in anul 2020 este o actiune destul de dificila. Exista sute/mii de modele din care puteti selecta si aveti nevoie de multa documentare in prealabil. Trecand peste asta, trebuie sa ne gandim la faptul ca o combina frigorifica este un aparat electrocasnic esential si nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta. Din punctul meu de vedere, investitia intr-o combina frigorifica de calitate este una pe termen lung si nu va recomand sa alegeti un model prea ieftin.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Principalele caracteristici dupa care trebuie aleasa o combina frigorifica sunt: capacitatea pe care o are, clasa energetica din care face parte, tehnologiile de care dispune, zgomotul produs in timpul functionarii, design-ul, pretul etc. Personal va recomand combinele frigorifice incorproabile intrucat au tehnologii moderne, nu ocupa spatiu suplimentar si nu trebuie sa va pese atat de mult de design-ul pe care-l are.

In randurile ce urmeaza va propun combina frigorifica Samsung BMF BRB260030WW. Este un model din categoria premium, foarte apreciat si cautate de catre utilizatorii din Romania. Review-urile pozitive demonstreaza inca odata calitatea produselor Samsung si merita fara discutie sa o puneti pe lista de achizitii viitoare.

Cumpara de la eMag

Combina incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Aspect si specificatii

Combina incorporabila Samsung BMF BRB260030WW are o capacitate toala de 267L structurata astfel: 195L este spatiul disponibil din frigider iar diferenta de 72L o reprezinta spatiul din congelator. Combina este echipata cu unul dintre cele mai noi si performante motoare cu inverter de pe piata. Acesta are o garantie de pana la 10 ani de zile, este foarte eficient din punct de vedere energetic si silentios. Asadar, Samsung BMF BRB260030WW se incadreaza in clasa A+ de consum iar in timpul functionarii produce un zgomot de doar 37 decibeli.

Frigiderul este impartit in 4 rafturi spatioase realizata din sticla securizata de cea mai buna calitate. Fiecare raft in parte poate sustine o greutate de pana la 25Kg fara probleme. Usa frigiderului are 5 rafturi suficient de bine spatiate unde incap o multime de lucruri marunte sau sticle. Congelatorul dispune de 2 compartimente generoase si ofera o capacitate de inghet de pana la 9kg/24H. Ca si compartimente speciale, Samsung BMF BRB260030WW dispune de suport pentru oua, suport dedicat sticlelor si tava pentru gheata.

Bineinteles, Samsung BMF BRB260030WW este o combina frigorifica moderna si dispune de tehnologie NoFrost. Atat frigiderul cat si congelatorul au sistem de decongelare automat si nu mai trebuie sa faceti dumneavoastra acest proces manual. Sistemul previne formarea ghetii si functioneaza excelent, fara probleme.

Combina frigorifica dispune si de cateva functii interesante. In primul rand, Samsung BMF BRB260030WW are un mod pentru vacanta pecare-l consider extrem de util. Atunci cand plecati de acasa pentru mai multe zile, modul vacanta o sa mentina alimentele proaspete cu un consum foarte redus de energie. Pe langa modul vacanta, combina are iluminare cu lumini de tip LED, modul de congelare rapida, modul de racire rapida si usi reversibile (se pot deschide in orice directie, in functie de preferinte sau de spatiul pe care-l aveti). Mai mult decat atat, atunci cand uitati usa de la frigider/congelator deschisa pentru mai mult de 30 de secunde, combina frigorifica emite semnale sonore de avertizare.

Din punct de vedere al constructiei, Samsung BMF BRB260030WW este realizata din materiale de inalta calitate. Este un produs durabil, un produs rezistent si un produs pe care va puteti baza multi ani de zile. Fiind incorporabila, design-ul nu conteaza atat de mult, dar va garantez ca arata foarte bine. Cu alte cuvinte, se simte, arata si ofera caracteristicile unui produs premium.

Cumpara de la eMag

Combina incorporabila Samsung BMF BRB260030WW

Combina incorporabila Samsung BMF Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Foarte silentioasa
 • Economica
 • No Frost
 • Modul Vacanta

Combina incorporabila Samsung BMF Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de alternative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabila, silentioasa, eficienta si de foarte buna calitate, Combina incorporabila Samsung BMF BRB260030WW reprezinta o alegere excelenta.

In cazul in care Samsung BMF BRB260030WW nu este potrivita, va recomand sa vizitati categoria “Combine frigorifice” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multitudine de optiuni!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *