Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Midea HD-332RWEN.BI este o combina frigorifica foarte buna si o recomand, chiar daca brand-ul nu este atat de cunsoscut pe piata din Romania.

Descriere

Midea este o companie chinezeaca specializata in vanzarea si producerea de aparate electrocasnice, roboti, sisteme de climatizare, diverse sisteme/aparate electronice. Desi in Europa, dar mai ales in Romania nu sunt foarte populari, in Asia este una dintre cele mai vechi si cunoscute companii din acest domeniu. Nu am o experienta anterioara cu produsele Midea, dar din cate m-am documentat, majoritatea utilizatorilor sunt multumiti si apreciaza raportul calitate-pret foarte bun.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint combina frigoifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI

Aspect si specificatii

Midea HD-332RWEN.BI are un aspect cat se poate de simplu, similar cu toate celelalte modele de pe piata. Pana la urma sa fim seriosi, aspectul unei combine frigorifice incoporabile nu conteaza atat de mult intrucat o sa fie mascata in permanenta de mobilierul de bucatarie. Materialele folosite sunt de calitate si sunt convins ca daca este intretinuta corespunzator o sa faca fata cu brio trecerii timpului.

Combina frigorifica are o capacitate totala de 241L, sturcturata in felul urmator: 182 sunt atribuiti frigiderului care are 3 rafturi normale si 3 rafturi in usi, iar diferenta de 59 de L sunt atribuiti congelatorului care are la randul sau 3 compartimente. Dupa cum puteti observa, atat capacitatea frigiderului cat si a congelatorului sunt destul de mici. Asadar, recomand acest model in special persoanelor care locuiesc singure sau formeaza o familie de maxim 2-3 membrii.  Daca tot am vorbit despre compartimente, fiecare raft este realizat dintr-o sticla securizata de buna calitate iar singurul compartiment special care merita mentionat este cel dedicat legumelor si fructelor. In cazul acestui compartiment puteti regla intensitatea umiditatii ca legumele&fructele dumneaavoastra sa-si pastreze proprietatile si sa fie proaspete pentru perioade mai lungi de timp.

Motorul lui Midea HD-332RWEN.BI este unul suficient de eficient si destul de modern. In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 41 de decibeli iar vibratiile sunt reduse, deci n-o sa va incurce deloc si cel mai probabil nici n-o s-o auziti. Se incadreaza in clasa de consum A+, deci putem spune ca este o combina frigorifica eficienta din punct de vedere energetic si prietenoasa cu mediul inconjurator. Mi-as fi dorit sa faca parte dintr-o clasa superioara precum A++ sau A+++, dar este ok si asa.

Bineinteles, ca orice combina frigorifica moderna si tehnologizata, dispune de un sistem Total No Frost. Cu alte cuvinte, aceasta tehnologie nu-i permite ghetii sa se formeze nici in frigider, nici in congelator. Dezghetarea se realizeaza complet automat si dumneaavoastra nu mai trebuie sa faceti aceasta activitate plictisitoare care presupune timp, respectiv efort.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare nu sunt foarte multe de spus. Midea HD-332RWEN.BI dispune de o iluminare de tip LED in interiorul frigiderului care consuma putin curent electric iar panoul de comanda (pozitionat tot in interior) este de tip touchscreen, fiind astfel usor de folosit si intuitiv.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI

Combina frigorifica incorporabila Midea Pro

 • Brand de incredere (desi nu este atat de popular)
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Eficient energetic
 • Destul de silentios
 • Total No Frost
 • Panou de comanda touchscreen

Combina frigorifica incorporabila Midea Contra

 • Are o capacitate totala cam mica

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabile, care ofera suficiente functii si un raport calitate-pret foarte bun din punctul meu de vedere, aceasta Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI, reprezinta o alegere pe care trebuie neaparat sa o luati in calcul.

Daca nu sunteti convins ca Midea HD-332RWEN.BI este combina frigorifica perfecta pentru dumneavoastra, va invit sa vizitati categoria “combine frigorifice” de pe site-ul nostru unde am facut review-uri la o multime de modele cel putin la fel de interesante ca acesta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *