Combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181E1

Combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181E1

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Gorenje NRKI4181E1 este o combina frigorifica incorporabila destul de buna care merita sa fie luata in considerare daca planuiti o achizitie de genul in viitorul apropiat!

Descriere

Daca frigiderul vechi s-a defectat sau simtiti nevoia unui upgrade, ati ajuns unde trebuie. Combinele frigorifice incorporabile sunt probabil cea mai buna solutie pentru inlocuirea frigiderelor/congelatoarelor vechi. Acestea sunt moderne, au diverse tehnologii, consuma putin curent si ocupa mai putin spatiu intrucat se integreaza direct in mobilierul de bucatarie. Varietatea de combine frigorifice este enorma si alegerea poate parea grea. Cu toate acestea, daca stabiliti un buget de la inceput, functiile de care aveti nevoie si capacitatea dorita, sunt convins ca n-o sa gresiti.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile ce urmeaza va prezint combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181E1. Face parte dintr-o categorie superioara de pret si dispune de majoritatea tehnologiilor moderne. Va las sa o descoperiti pe parcursul review-ului si sa concluzionati daca merita sau nu achizitionata.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181E1

Aspect si specificatii

Gorenje NRKI4181E1 are o capacitate totala de 269L, fiind suficient de spatioasa pentru o familie formata din 2-4 membrii. Capacitatea totala se imparte astfel: 183L sunt atribuiti frigiderului iar diferenta de 68L sunt atribuiti congelatorului. Combina frigorifica dispune de un motor de ultima generatie, eficient din punct de vedere energetic si foarte silentios. Se incadreaza in clasa A+ de consum iar in timpul functionarii produce un zgomot de maxim39 de decibeli. Pentru persoanele interesate de specificatii exacte, agentul de racire al combinei este R600a si are un consum zilnic de aproximativ 0.8 Kw/h.

Frigiderul este impartit in 5 ratfturi spatioase. Acestea sunt realizate din sticla securizata de inalta calitate care poate sustine pana la 20-25Kg de greutate. Congelatorul este impartit in 3 compartimente spatioase, unul dintre el fiind folosit pentru congelare rapida. Ca si spatii de depozitate suplimentare, in frigider avem raftul special pentru oua, raftul dedicat sticlelor si raful special pentru depozitatea legumelor/fructelor.

Bineinteles, Gorenje NRKI4181E1 are tehnologie Full NoFrost, atat pentru frigider cat si pentru congelatorul.  Ambele sunt dezghetate in mod automat la o anumita perioada de timp si nu mai trebuie sa aveti dumneavoastra grija asta. Din punctul meu de vedere, orice combina frigorifica pe care o urmariti trebuie sa dispuna de NoFrost, fiind una dintre tehnologiile esentiale.

Constructia combinei mi-a placut. Materialele sunt de calitate si inca de la primul contact mi-am dat seama ca am de-a face cun produs durabil, rezistent. Aspectul nu are o relevanta atat de mare intrucat o sa fie integrata in mobilierul de bucatarie. Asadar, daca va doriti o combina frigorifica care sa reziste bine in timp si pe care o puteti folosi cativa ani fara probleme, Gorenje NRKI4181E1  este o alegere buna.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, nu sunt foarte multe lucruri de spus. Exceptand tehnologia NoFrost, merita sa va spun ca panoul de comanda este mecanic si se afla in interiorul frigiderului. Din pacate, Gorenje NRKI4181E1 nu are usi reversibile si trebuie sa va multumiti cu faptul ca aceasta se deschide doar pe partea dreapta.

Combina frigorifica incorporabila Gorenje Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare
 • Constructie foarte buna
 • Full NoFrost
 • Economica
 • Silentioasa

Combina frigorifica incorporabila Gorenje Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde am vazut modele mai interesante

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifica incorporabila, silentiioasa, eficienta si cat se poate de simpla, Combina frigorifica incorporabila Gorenje NRKI4181E1 merita luata in considerare si pusa pe lista de achizitii viitoare.

In cazul in care Gorenje NRKI4181E1 nu este potrivita, va recomand sa vizitati categoria “Combine frigorifice” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *