Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Electrolux ENN2800BOW este o combina frigorifica incorporabila simpla si eficienta, adresandu-se in special famililor mai putin numeroase si cu un buget mai mic.

Descriere

Combinele frigorifice reprezinta unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice dintr-o locuinta. In interiorul acesteia se depoziteaza alimentele pe care le consumam zilnic, deci joaca un rol esential. Avantajele unei combine frigorifice incorporabile sunt multiple: nu ocupa spatiu, in general sunt mai moderne si au tehnologii mai noi, respectiv nu trebuie sa tineti cont de aspect intrucat se integreaza in mobilierul de bucatarie.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o combina frigorifica incorporabila de la Electrolux, si anume modelul ENN2800BOW. Se incadreaza intr-o categorie de pret destul de accesibila si este un produs apreciat de catre utilizatorii din Romania.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW

Aspect si specificatii

La capitolul aspect nu am prea multe sa va spun. Este cat se poate de simpla si de normala, fara elemente de design deosebite sau lucruri care s-o scoata in evidenta. Este vopsita complet in alb si arata ca majoritatea combinelor frigorifice din aceasta categorie de pret. Daca sunteti o persoana care apreciaza simplitatea, sunt convins ca o sa va placa.

Are o capacitate totala de 277L, structurata astfel: 196 de L sunt atribuiti frigiderului iar restul de 72L sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul are 4 compartimente (rafturi) din sticla securizata de foarte buna calitate. De asemenea, acestea se pot ajusta in functie de nevoile dumneavoastra. Ca si compartimente speciale mentionez suportul pentru oua, suportul pentru sticle si rafturile speciale pentru legume/fructe. Congelatorul este structurat si el in 3 compartimente destul de incapatoare. In principiu, ENN2800BOW se adreseaza famililor mai mici sau persoanelor care locuiesc singure.

Fiind o combina frigorifica moderna, are sistem de dezghetare automat atat pentru frigider cat si pentru congelator. Astfel, dumneavoastra nu mai sunteti nevoit sa efectuati deconelarea manual. Stim foarte bine ca este o activitate chinuitoare, plictisitoare si care presupune efort. Se incadreaza in clasa de consum A+, deci este suficient de economica si conservativa cu mediul inconjurator. Datorita motorului eficient si modern, in timpul functionarii produce un zgomot de doar 36 de decibeli, nici n-o sa-l auziti cu alte cuvinte.

Nu prea are functii suplimentare sau tehnologii inovative. Dupa cum v-am spus si mai sus, este o combina frigorifica cat se poate de simpla. Probabil singurele lucruri care merita mentionate sunt usile reversibile care va permit sa le deschideti cum doriti dumenavoastra in functie de preferintele si spatiul pe care-l aveti, respectiv iluminarea excelenta din interior cu lumini LED. Nu are dozator de apa, odorizante sau sisteme antibacteriene. Oricum, aceste functii se gasesc la produsele mult mai scumpe.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design simplu si constructie solida
 • Eficienta din punct de vedere energetic
 • Silentioasa

Contra

 • Unele persoane au rapotat faptul ca este mereu gheata/apa pe peretii din interiorul frigiderului

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice incorporabila care functioneaza foarte bine, este simpla si o sa reziste excelent in timp, Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2800BOW consider ca este o alegere corecta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *