Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS

Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

AEG SCB51811LS este o combina frigorifica de calitate pe care o recomand cu toata increderea!

Descriere

AEG este una dintre numeroasele companii germane care produc sisteme de telecomunicatii, aparate electrocasnice, aparate de ingrijire personala, piese pentru masini etc. Desi nu este atat de populara in Romania, produsele lor sunt de foarte buna calitate si se bucura de un real succes in toata Europa si nu numai. Personal n-am experiente anterioare cu produsele lor, dar din cate m-am documentat si am inteles ofera un raport calitate-pret corect.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint o combina frigorifica incorproabila de la ei, si anume modelul AEG SCB51811LS. Desi are un pret suficient de mare, consider ca pentru toate beneficiile oferite, banii ceruti sunt justificati aproape in totalitate.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS

Aspect si specificatii

Aspectul exterior nu este atat de relevant intrucat aparatele electrocasnice incorproabile sunt mascate de mobilierul din bucataria dumenavoastra. Constructia pare una solida si premium, materialele folosite fiind de o calitate superioara.

Aceasta Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS are o capacitate toala de 268L. Aceasta capacitate este impartita in 196L pentru frigider, iar diferenta de 72L este distribuita congelatorului. Frigiderul are nu mai putin de 4 rafturi pentru depozitate, in timp ce congelatorul este structurat in 3 compartimente. Rafturile sunt realizate din sticla securizata rezistenta care poate sustine pana la 20-25KG. Un lucru care mi-a placut este faptul ca rafturile de pe usa frigiderului sunt complet ajustabile, deci le puteti pozitiona dupa cum doriti. Ca si spatii de depozitare speciale, avem la dispozitie compartimentul pentru legume&fructe, compartimentul pentru oua, compartimentul pentru sticle si sertarul special din congelator pentru congelare rapida.

Motorul lui AEG SCB51811LS este unul dintre cele mai avansate si moderne de pe pe piata. Se incadreaza in clasa de consum A+. deci putem spune despre ea ca este o combina frigorifica economica si prietenoasa cu mediul inconjurator. Motorul produce un zgomot de doar 36 decibeli in timpul functionarii, fiind astfel una dintre cele mai silentioase combine frigorifice din cate am vazut pana acum.

Fiind un produs premium, dispune de sistem automat de dezghetare atat pentur frigider, cat si pentru congelator. De asemenea, are tehnologia Full NoFrost care nu-i permite ghetii sa se formeze, lucru care va scuteste pe dumenavoastra de complicatii.

Ca si functii suplimentare, AEG SCB51811LS ne pune la dispozitie controlul mecanic pentru ajustarea temperaturii, luminile LED din interiorul frigiderului care consuma putin curent electric si ofera o viziblitate perfecta asupra alimentelor, respectiv rafturile FlexiSpace din congelator care sunt transparente si se pot ajusta in functie de nevoile dumenavoastra. Desi initial producatorul spune ca usile nu sunt reversibile, am descoperit pe parcus ca balamaua permite deschiderea usii atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS

Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare
 • Extrem de silentioasa
 • Eficienta din punct de vedere energetic
 • No Frost
 • Usi reversibile

Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de alternative

Concluzie

Daca va doriti o combina frigorifica incorproabila spatioasa, silentioasa si care va ofera cateva caracteristici/functii utile, aceasta Combina frigorifica incorporabila AEG SCB51811LS este o optiune pe care personal m-ar interesa.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *