Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB

Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Beko RCNE560I30DXB este una dintre cele mai bune si complete combine frigorifice pe care le puteti cumpara in momentul de fata.

Descriere

Combinele frigorifice fac parte din categoria electrocasnicelor esentiale in locuinta fiecarei familii. Ele joaca un rol deosebit de important intrucat in interiorul acestora se depoziteaza alimentele destinate consumului zilnic. Exista mii de modele din care sa alegeti, fiind disponibile preturi pentru toate buzunarele si tehnologii care pot multumi chiar si cele mai pretentioase persoane.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o combina frigorifica din gama premium. Ea este produsa de catre Beko, o companie cu o reputatie importanta mai ales in randul utilizatorilor romani. Modelul se numeste RCNE560I30DXB si prezinta o serie de avantaje cel putin utile.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB

Aspect si specificatii

Design-ul modelului RCNE560I30DXB arata exceptional. Este realizat dintr-un inox de foarte buna calitate vopsit in argintiu. Chiar arata excelent si are aspectul unui aparat electrocasnic modern. Trebuie sa mentionez ca are o inaltime de 192 de cm, deci trebuie sa va asigurati ca se potriveste in incaperea unde doriti sa-l pozitionati. De asemenea, este o combina frigorifica din gama celor incorporabile.

Are o capacitate totala impresionanta de 497L. Aceasta se imparte astfel: frigiderului ii revin 352L iar congelatorului 145L. Se adreseaza pentru toate tipurile de familii, numeroase sau mai putin numeroase. Dispune si de rafturi/compartimente speciale precum: cutie pentru fructe si legume, XXL Bottle holder (raft special pentru sticlele mai mari), un raft special in congelator pentru congelare rapida, si un raft numit Big Freezer pozitionat tot in congelator pentru alimentele voluminoase. Spatiul interior este foarte incapator iar rafturile detasabile va ofera o libertate totala atunci cand doriti sa manageriati fiecare compartiment.

Are unul dintre cele mai eficiente si moderne motoare. Ventilatia este asigurata de sistemul de ventilatoare independente numit Active Dual Cooling care fac o treaba excelenta si mentine temperatura la nivelul de dumneavoastra. Produce un zgomot de doar 40 decibeli in timpul functionarii si se incadreaza in clasa de consum A++, deci este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie electrica. Ca orice combina frigorifica moderna si premium, are un sistem automat de preventie impotriva formatii ghetii, atat in congelator cat si in frigider.

Ca si tehnologii/functii suplimentare, Beko RCNE560I30DXB are un dispensor de apa (se introduce apa intr-un recipient special si puteti sa va bucurati de un pahat de apa rece fara sa deschideti frigiderul), functie pentru racire rapida precum si un sistem de avertizare sonora care emite semnale acustice atunci cand uitati usile deschide. Un alt lucru care-mi place foarte mult este si afisajul de tip LED, foarte discret pozitionat. De asemenea, temperaturile se pot seta prin intermediul butoanelor touch sensitive situate langa display-ul pe care tocmai l-am mentionat. Mai mult decat atat, usile se pot deschide la 90 de grade pentru a beneficia de un confort total.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB

Combina frigorifica Beko Pro

 • Brand de incredere
 • Design excelent
 • Capacitate uriasa
 • Diverse compartimente speciale
 • Eficient energetic
 • Silentios
 • Ofera o multime de tehnologii/functii utile

Combina frigorifica Beko Contra

 • Are un pret cam mare, dar pentru persoanele care-si doresc un produs durabil n-ar trebui sa fie neaparat o problema

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice ce are o capacitate mare, arata foarte bine si dispune de o multime de functii/tehnologii, Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Daca bugetul nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra, chiar o recomand cu cea mai mare caldura. Daca totusi acest model nu v-a convins, va invit sa cititi si celelalte review-uri de pe site in care am discutat despre alte combine frigorifice.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *