Combina frigorifica AEG RCB53426TX

Combina frigorifica AEG RCB53426TX

Combine Frigorifice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

AEG RCB53426TX este o combina frigorifica excelenta pe care o recomand persoanelor ce-si doresc un produs premium, indiferent de pretul acestuia!

Descriere

Combina frigorifica este probabil cel mai important aparat electrocasnic din bucatariile noastre. Alimentele pe care le consumam zilnic trebuie sa fie depozitate intr-un mediu favorabil si la temperaturi optime. O combina frigorifica de calitate are grija de dumneavoastra, de alimentele pe care le consumati si se asigura ca nu afecteaza intr-un mod negativ consumul de energie.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint combina frigorifica AEG RCB53426TX. In ciuda pretului destul de ridicat, consider ca ofera toate beneficiile si toate caracteristicile unei combine frigorifice premium, de calitate. Compania germana AEG produce doar aparate premium, realizate la cele mai inalte standarde de pe piata.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica AEG RCB53426TX

Aspect si specificatii

AEG RCB53426TX are o capacitate toala de 311L. Aceasta capacitate este impartita in felul urmator: 220L sunt atribuiti frigiderului iar diferenta de 91L sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul are 3 rafturi realizate din sticla securizata de cea mai buna calitate, sticla care poate sustina pana la 25-30Kg. Congelatorul este structurat in 3 compartimente suficient de incapatoare, capacitatea de congelare find de 4kg/24h.

AEG RCB53426TX dispune de unul dintre cele mai avansate, eficiente si moderne motoare/compresoare de pe piata. Se incadreaza in clasa A++ de consum, fapt care se traduce prin facuri mici la energie electrica si la protejarea mediului inconjurator. Acelasi compresor produce un zgomot de maxim 43 decibeli in timpul functionarii. Cu alte cuvinte, n-o sa-l auziti in timp ce-si face treaba.

Din punct de vedere al compartimentelor speciale, in frigiderul combinei frigorifice AEG RCB53426TX gasim un suport dedicat sticlelor, un suport special pentru oua, 2 compartimente fresh pentru legume&fructe si 3 rafturi pe usa. In coongelator, unul dintre compartimente se poate folosi pentru congelare rapida. Din pacate, combina frigorifica nu dispune de un dispenser pentru apa. Nu pot spune ca acest lucru ma deranjeaza in mod deosebit, dar este o functie pe care multe persoane o cautate in momentul actual.

Bineinteles, atat frigiderul cat si congelatorul au tehnologie Full NoFrost. Nu trebuie sa va mai procupati de dezghetare deoarece aceasta se realizeaza automat atunci cand combina frigorifica detecteaza acest lucru.

Lucrul care mi-a placut cel mai mult la AEG RCB53426TX este design-ul. Arata excelent din orice unghi si inca de la prima vedere am stiut ca am de-a face cu un produs premium. Culoarea gun-metal (gri inchis) este una dintre prefertatele mele si arata senzational pe corpul construit din otel inoxidabil. Un alt element pe care l-am apreciat este display-ul discret de culoare neagra unde sunt pozitionate si butoanele de comanda. Acestea sunt de tip touchscreen si se integreaza perfect cu ideea/linia de design a combinei frigorifice.

Probabil cea mai importante tehnologie a combinei AEG RCB53426TX este DynamicAir, o functie patentata AEG. Aceasta asigura un flux de aer constant in interiorul frigiderului. Fiecare raft, fiecare parte si fiecare aliment din frigiderul dumneavoastra o sa fie racite uniform. In tot acset timp, elimina bacteriile si pastreaza alimentele proaspete pentru perioade mai lungi de timp. Daca nu ma insel, dispune si de un filtru pentru eliminarea mirosurilor neplacute.

AEG RCB53426TX dispune si de functiile Coolmatic, respectiv Frostmatic. Coolmatic va ajuta sa raciti alimentele din frigider intr-un timp mai scurt, in timp ce Frostmatic face acelasi lucru, doar ca in interiorul congelatorului. Daca e sa comparam aceste functii, seamana cu Modurile Turbo de la aspiratoare sau hote.

Nu in ultimul rand, combina frigorifica este prevazuta cu usi reversibile si iluminare de tip LED. Usile reversibile se deschid in orice directie doriti dumneavoastra, in functie de preferinte si de spatiul pe care-l aveti. Iluminarea cu LED-uri din frigider va ofera o viziblitate perfecta asupra alimentelor si consuma foarte putin curent electric.

Cumpara de la eMag

Combina frigorifica AEG RCB53426TX

Combina frigorifica AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Full No Frost
 • Design si constructie impecabile
 • Coolmatic/Frostmatic
 • DynamicAir
 • Usi reversibile

Combina frigorifica AEG Contra

 • Desi este o combina frigorifica extraordinar de buna, consider ca are un pret o idee cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice spatioasa, extrem de bine construita si care arata senzational, Combina frigorifica AEG RCB53426TX reprezinta o optiune pe care nu trebuie sa o ignorati.

In cazul in care doriti un model mai accesibil, va recomand sa vizitati categoria “Combine frigorifice” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *