Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Centrale
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este o centrala termica pe gaz foarte buna si o recomand cu incredere!

Descriere

Centralele termice murale in condensare sunt considerare ca fiind cele mai eficiente solutii pentru incalzirea unui spatiu sa a unei locuinte de dimensiuni medii-mari. Pentru spatiile mici, cele mai recomadnate sunt centralele eletrice. Pe langa faptul ca sunt eficiente, acest tip de centrale sunt usor de instalat, relativ facil de intretinut si dispun de diverse tehnologii. Singurul lor dezavantaj consta in faptul ca trebuie sa depinda de o instalatie de gaz natural, lucru care nu prea il intalnim in zonele rurale din Romania.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Alegerea centralei termice se face in functii de mai multi factori precum: suprafata incalzita, puterea centralei, funtiile pe care le are, combustibilul cu care functioneaze, eficienta consumului etc. In orice caz, fiind o piata veche si in continua crestere, puteti gasi modele pentru toate nevoile si buzunarele.

In articolul de astazi va propun centrala termica murala Buderus Logamax plus GB 172-24 KD. In ciuda faptului ca Buderus nu este un brand atat de sonor si cunoscut pentru romani, va garatez ca trebuie sa-l luati in considerare. Compania germana Buderus face doar produse de calitate impecabila si la un pret extrem de competitiv.

Cumpara de la eMag

Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Specificatii

Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este o centrala termica pentru incalzirea locuintei si pentru incalzirea apei menajere. Se recomanda pentru spatiile/locuintele de pana la 180m patrati, conform producatorului. Centrala functioneaza pe baza de gaz natural si nu se poate adapta pentru GPL, indiferent de situatie. Centrala functioneaza cu tiraj fortat, se monteaza pe perete si prepararea apei calde se realizeaza instant.

Pentru persoanele interesate de specificatii amanuntite, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD are o putere utila de incalzire de pana la 24.6Kw, dispune de un vas de expansiune cu o capacitate de 12L, puterea pentru prepararea apei calde atinge 24Kw iar debitul de apa calda se invarte in jurul valorii de 11.8l/min. De asemenea, centrala se incadreaza in clasa A din punct de vedere al eficientei energetice, deci nu este un consumator important.

Centrala dispune de un panou de comanda complet digital, foarte usor si intuitiv de folosit. Toate comenzile se afla la indemana iar setarile se fac extrem de usor. Citind manualul de instructiuni, n-o sa aveti nevoie de mai mult de 10 minute pentru acomodare. Din pacate, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD nu dispune de tehnologie Wi Fi sau Bluetooth. Asadar, nu se poate controla prin intermediul unui dispozitiv mobil si toate setarile trebuie sa le faceti de la panoul de comanda.

Din punct de vedere al functiilor, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD dispune de sistem anti-inghet, modul vacanta si modul automat. Sistemul anti inghet se asgiura ca n-o sa aveti probleme cu centrala indiferent de temperaturile de afara. Dupa cum le spune si numele, modul vancata este ideal pentru situatiile cand plecati mai multe zile de acasa si va doriti sa gasiti un ambient placut iar modul automat ajusteaza temperaturile/setarile singur. Pentru folosirea modului automat aveti nevoie de un termostat inteligent care nu vine inclus in pretul centralei.

Probabil cea mai interesanta caracteristica a centralei Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este aspectul. Are un design absolut superb din sticla vopsita complet in negru. Arata demential si o sa aduca un plus de eleganta in incaperea unde doriti sa o instalati. In ciuda faptului ca nu are asa mare relevanta, consider ca este una dintre cele mai elegante si aspectuoase centrale termice din cate am vazut pana acum.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Economica
 • Eficienta
 • Silentioasa
 • Are un design superb

Contra

 • Lipsa unor functii precum Wi Fi sau Bluetooth
 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de alternative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei centrale termice in condensare pe gaz cara arata senzational de bine si este eficienta, Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD reprezinta o alegere inspirata, cel putin din punctul meu de vedere!

In cazul in care Buderus Logamax plus GB 172-24 KD nu este potrivita, va recomand sa accesati sectiunea “Centrale” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti prezentate alte modele asemanatoare!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *