Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Centrala termica murala Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Centrale
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este o centrala foarte buna pe care eu o recomand cu toata increderea!

Descriere

Centralele termice murale in condensare sunt considerate ca fiind cele mai avansate si eficiente sisteme de incalzire ale momentului. Acestea sunt perfecte pentru persoanele care au de incalzit suprafete medii-mari, fiind solutia care implica cele mai mici costuri, atat al facturilor cat si al intretinerii. In cidua faptului ca pare un paradox, centralele eletrice sunt si ele foarte eficiente, dar pentru spatiile mici. De asemenea, aceste centrale sunt moderne si echipata cu tot felul de tehnologii pentru sporirea confortului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Alegerea centralei potrivite poate reprezenta o actiune dificila daca nu aveti cunostinte in domeniu. Asadar, va recomand sa apelati la un expert sau la un magazin orientat catre nevoile clientului. Acestia va pot ajuta sa luati decizia corecta in functie de spatiul pe care-l aveti, de locatie, de necesitati si de preferinte.

In randurile ce urmeaza va propun centrala termica murala in condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD. Desi nu se afla in topul preferintelor romanilor, Buderus este o companie extrem de renumita in domeniu si care fabrica produse de o calitate extraordinara. Concureaza in mod direct cu gigantii Bosch, Motan sau Ferolli, desi nu se bucura de aceeasi popularitate si incredere in randul utilzitorilor.

Cumpara de la eMag

Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Specificatii

Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este o centrala gandita pentru uzul rezidential si pentru spatiile de birouri de dimensiuni reduse. Se poate folosi atat pentru incalzire cat si pentru furnizarea de apa calda instant. Producatorul o recomanda pentru spatiile de pana la 180 metri patrati, dar sunt convins ca se poate folosi si la suprafete mai mari atata timp cat s-au folosit materiale de constructie calitative. Bineinteles, centrala functioneaza pe baza de gaz naturla si trebuie sa fiti racordat la retea pentru a o putea folosi. Nu se poate adapta pentru GPL si nu se recomanda acest lucur, in special din motive de siguranta.

Capacitatea vasului de expansiune are 12L, are o putere maxima de incalzire de pana la 24.6Kw iar tirajul evacuariig gazelor arse este forat. In timpul functionarii, centrala produce un zgomot de maxim 50 de decibeli, fiind astfel suficient de silentioasa. Se incadreaza in clasa A de consum, deci facturile la energie electrica n-o sa fie influentate intr-un mod negativ.  Un alt detaliu important este debitul apei calde care ajunge pana la 11.8L pe minut.

Buderus Logamax plus GB 172-24 KD dispune de senzor de temperatura si termostat inteligent pentru sistemul de incalzire. Asadar, puteti seta centrala pe auto pentru obtinerea temperaturilor dorite in toata casa. Bineinteles, centrala indeplineste toate criteriile de siguranta si are toate certificatele necesare. Va recomand sa apelati la o firma specializata pentru instalare. Daca o instalati singur, pe langa faptul ca va riscati siguranta, pierdeti si garantia oferita de catre producator.

Pe langa toate cele deja mentionate, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD dispune de un panou de contorl digital si de un afisaj electronic foarte util. Ca moduri de functionare, pe langa cel auto, aveti la dispozitie modul Eco si modul Vacanta pentru momentele cand sunteti plecat pentru mai multe zile de acasa. Desigur, ca orice centrala moderna, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD dispune si de un sistem Anti-Inghet.

Ca si contructie, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD este una dintre cele mai frumoase centrale pe care le-am testat pana acum. Corpul este realziat dintr-un aluminiu rezistent si acoeperit cu o sticla neagra care arata senzational de bine. Centrala se monteaza doar pe perete si vine cu toate accesoriile necesare. Asadar, daca va doriti o centrala care arata foarte bine si ofera un aer elegant, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD reprezinta alegerea ideala.

Centrala termica murala cu condensare Buderus Logamax plus GB 172-24 KD

Centrala termica murala Buderus Logamax Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Eficienta
 • Silntioasa
 • Constructie impecabila si design superb
 • Specificatii foarte bune

Centrala termica murala Buderus Logamax Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exsita o concurenta stransa

Concluzie

Daca va doriti o centrala termica murala in condensare eficienta, silentioasa si foarte aspectuoasa, Buderus Logamax plus GB 172-24 KD reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

In cazu in care Centrala termica murala Buderus Logamax plus GB 172-24 KD nu este ceea ce cautati, puteti oricand sa vizitati categoria “Centrale” de pe site-ul nostru unde v-am propus cateva alternative ofertante!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *