Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24

Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24

Centrale
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Ariston Genus One 24 este o centrala foarte buna pe care o recomand cu incredere!

Descriere

Ariston este o companie italiana specializata in producerea si vanzarea de echipamente destinate incalzirii: boilere electrice, centrale termice, pompe de caldura, panouri solare etc. Compania italiana este una dintre cele mai cunoscute si apreciate din lume atunci cand vorbim despre industria echipamentelor de incalzire. Sunt cunoscuti pentru produsele de buna calitate, fiabile si la preturi pentru absolut toate buzunarele. Ariston este una dintre singurele companii care acopera absolut toate segmentele de piata: buget, mediu sau premium.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint centrala murala in condensare Ariston Genus One 24. Este o centrala foarte populara si apreciata de catre utilizatorii romani. Ofera un raport calitate-pret excelent si consider ca merita toata atentia dumneavoastra!

Cumpara de la eMag

Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24

Specificatii

Ariston Genus One 24 este o centrala destinata uzului rezidential. Conform producatorului, este ideala pentru incaperile/locuintele de pana la maxim 180 de metri patrati. Functioneaza pe baza de gaz natural. Se utilizeaza pentru incalzirea incaperilor si pentru  prepararea apei calde menajere. Are o eficienta sezoniera de 94% si se incadreaza in clasa energetica A, fiind astfel o centrala economica si eficienta.

Puterea maxima de incalzire pe care o poate oferi centrala Ariston Genus One 24 este de 24Kw. Consumul aproximativ este de 2,33 metri cubi de gaz/h si de aproximativ 80W pe partea electrica. Este o centrala care se amplaseaza mural si beneficiaza de ultimele tehnologii smart ale companiei Ariston.

Ariston Genus One 24 ofera mai multe moduri de functionare precum: Auto, confort, autodiagnoza activa sau programare orara. Asadar, centrala poate decide pentru dumneavoastra cele mai bune setari, dispune de un sistem special care detecteaza automat problemele de functionare si va ofera posibilitatea programarii in functie de nevoie. Tot din punct de vedere al confortului, datorita panourilor izolanti, centrala produce un zgomot curpins intre 20 si 40 de decibeli in timpul functionarii.

Centrala dispune de sistemul inovativ Ignition System (sistem de aprindere) care controleaza automat arderile si tipul gazului, lucruri care sporesc confortul si prelungesc durata de viata a cazanului in timp ce dumneavoastra va bucurati de siguranta totala. Pe langa Ignition System, Ariston Genus One 24 dispune de diverse tehnologii/functii gandite special pentru siguranta, economie si performate: detecteaza automat problemele cu instalatia, cazanul si celelalte sisteme au nevoie de intretinere redusa, controleaza eficient Co/Co2-ul, supraveheaza arderile si controlul deviaiei, limiteaza consumul prin limitarea ciclurilor On-Off.

Ariston Genus One 24 este compatibila cu sistemele Ariston Net si BusBrigdeNet. BusBridgeNet va permite sa conectati mai multe produse Ariston compatibile cu aceasta tehnologie. In acest fel, echipamentele o sa comunice intre ele iar setarile/consumurile vor fi optimizate intr-un mod eficient. Ariston Net este aplicatia celor de la Ariston pe care o puteti gati atat in Google Play, cat si in Appstore. Puteti conecta centrala la reteaua de internet si sa o controlati de la distanta prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil.

Centrala are un aspect modern si o constructie de calitate inalta. Panoul de comanda este unul inteligent, de tip touchscreen, ce are in componenta si un afisaj LCD pe care sunt afisate toate informatiile de care aveti nevoie. Amplasarea butoanelor si tot panoul de comanda in sine este extrem de intitiv, foarte usor de folosit si va garantez ca o sa va invatati repede cu el.

Ariston Genus One 24 beneficiaza de o garantie pentru persoanele fizice de pana la 36 de luni. Va recomand sa apelati la o firma specializata si acreditata pentru instalarea centralei. Daca o instalati dumneavoastra sau o persoana neautorizata, garantie se pierde si producatorul/magazinul nu raspunde de eventualele defectiuni.

Cumpara de la eMag

Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24

Centrala murala in condensare Ariston Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Consum redus
 • Diverse functii inteligente
 • Panou de comanda cu touchscreen
 • Compatibila cu Ariston Net si BusBrigdeNet
 • Mai multe moduri de functionare

Centrala murala in condensare Ariston Contra

 • ¬†Unele persoane au raportat faptul ca centrala este zgomotoasa la pornire si afisajul are tendinta de a se strica

Concluzie

Daca va doriti o centrala murala in condensare care functioneaza pe gaz, este economica si dispune de o multime de tehnologii, Ariston Genus One 24 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

 

0 thoughts on “Centrala murala in condensare Ariston Genus One 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *