Pachet: Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W, Gaz, 30 kW, Clasa A, GC7000iW 30/35 C 23, fara kit inclus + Kit evacuare gaze arse orizontal Bosch

Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W, Gaz, 30 kW, Clasa A

Centrale
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Bosch Condens 7000i W este una dintre cele mai bune centrale termine in condensare (pentru suprafete de pana in 100mp) pe care o puteti cumpara in momentul de fata!

Descriere

Conform specialistilor sistatisticilor, cele mai eficiente si bune centrale sunt cele cu cazanul in condensare. In ciuda faptului ca alegerea centralei potrivite nu este o actiune usoara, putem restrange cautarile si sa ne axam pe cele in condensare. Acestea sunt mult eficiente si mult mai performante in comparatie cu centralele standard care folosesc ardere standard. Varietatea de modele si oferte de pe piata este enorma si trebuie sa luati o decizie bazata pe anumiti factori (tipul imobilului, suprafata care trebuie incalzita, tipul de izolare, daca avetiĀ  acces la reteaua de gaze etc).

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Pretul unei centrale moderne cu cazan in condensare variaza foarte mult in functie de modelul ales, de specificatiile pe care le are si de functii. Din cate am observat in cautarile mele, preturile varianta de 2500 de lei si pot ajunge chiar pana la 30.000 de lei.

In acest review vom discuta despre centrala in condensare Bosch Condens 7000i W. Stim din start ca atunci cand vorbim despre un produs Bosch, vorbim despre calitate. Modelul acesta este o alegere ideala pentru persoanele care-si doresc o centrala moderna, silentioasa si care sa se incadreze intr-o categorie medie de pret.

Cumpara de la eMag

Pachet: Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W, Gaz, 30 kW, Clasa A, GC7000iW 30/35 C 23, fara kit inclus + Kit evacuare gaze arse orizontal Bosch

Aspect si specificatii

Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W este o centrala special gandita pentru utilizarea rezidentiala. Se poate utiliza atat pentru incalzire, cat si pentru prepararea apei calde. Producatorul ne spune ca centrala a fost cenceputa pentru incaperile/locuintele de pana la 100m2. Asadar, este ideala pentru un apartament cu 2/3 camere sau pentru o casa medie ca marime. Bineinteles, functioneaza cu gaz de la retea sau cu GPL daca se fac ajsutarile necesare. Pentru partea electrica si digitala a centralei, este necesar ca aceasta sa fie alimentata la o priza.

Puterea utila maxima a centralei pentru incalzire este de 30Kw iar pentru prepararea apei calde ajunge pana la 34,7Kw. Temperatura maxima la care poate ajunge apa este de 63 de grade Celsius iar debitul apei calde se invarte in jurul valorii de 15 l/h. Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei Bosch Condens 7000i W este silentiozitatea. In timpul functionarii la capacitate maxima, aceasta produce un zgomot de aproximativ 50 de decibeli. Valoarea de 50 de decibeli este asemanatoare cu cea produsa de o combina frigorifica moderna.

Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W este o centrala inteligenta si se poate conecta la internet. Aveti la dispozitie o aplicatie pentru smartphone, disponibila atat in Google Play cat si in App Store. Prin intermediul acestei aplicatii puteti inchide/deschide centrala, puteti sa setati temperaturile dorite, puteti selecta modul vacanta si puteti urmari in timp real toate informatiile care va intereseaza (consum, temperatura, ora/data etc). Aplicatia este excelent optimizata si functioneaza perfect, nu mi-a facut probleme absolut deloc pe toata perioada testarii.

Un alt lucru care mi-a placut foarte mult la Bosch Condens 7000i W este constructia/design-ul. Are un aspect minimalist si arata excelent din toate punctele de vedere. Necesita putin spatiu de montare datorita dimensiunilor compacte si se poate folosi atat in constructiile noi, cat si in cele recent renovate. Sincer sa fiu, este una dintre cele mai aspectuoase si elegante centrale termice din cate am vazut pana acum.

Dupa cum va spun de fiecare data, va recomand sa apelati la o firma autorizata pentru instalarea centralei. Daca aceasta este montata de catre o persoana neautorizata, garantie se pierde imediat. Pe langa faptul ca pierdeti garantia, nu merita sa va puneti siguranta/viata in pericol pentru cateva sute de lei cat costa instalarea. Mentionez ca centrala vine la pachet cu cartea tehnica, garantia si kit-ul pentru evacuarea gazelor arse orizontal.

Capitolul la care exceleaza centrala Bosch Condens 7000i W este eficienta. Este echipata cu un arzator modulant care ofera o gama variata de puteri si o plaja larga de modulatie, valorile fiind de la 12% pana la 100%. De asemenea, centrala este complet sigura si are toate acreditarile/certificarile de siguranta. Pentru persoanele interesate de specificatiile exacte in acest sens, va las un tabel mai jos cu toate informatiile de care aveti nevoie:

Cumpara de la eMag

Pachet: Centrala in condensare Bosch Condens 7000i W, Gaz, 30 kW, Clasa A, GC7000iW 30/35 C 23, fara kit inclus + Kit evacuare gaze arse orizontal Bosch

Randament maxim incalzire (%)
93
Eficienta combustiei gazelor (%)
108.4
Consum maxim gaz natural
3.56 mĀ³/h
Consum energie electrica
110 W
Eficienta energetica apa calda menajera
Clasa A
Eficienta energetica incalzire
A
Delta T
30 C 50 C
Clasa de protectie
IPX4D

Centrala in condensare Bosch Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Constructie compacta si design excelent
 • Foarte eficienta
 • Extrem de silnetioasa
 • Se poate controla prin aplicatie

Centrala in condensare Bosch Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune, silentioase, eficiente si aspectuoase centrale in condensare (pana in 100mp), Bosch Condens 7000i W este fara doar si poate alegerea perfecta!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *