Ceas Barbatesc Swiss Military Hanowa

Ceas Barbatesc Swiss Military Hanowa

Ceasuri Barbatesti Swiss Military
  • Calitate - 9.6/10
    9.6/10
  • Precizie - 10/10
    10/10
  • Pret - 9.7/10
    9.7/10
9.8/10

Scurta descriere

Ceasul barbatesc Swiss Military Hanowa este un ceas de calitate elvetiana, dar la un pret decent. Evident, la pretul acesta, mecanismul nu poate fi decat unul cu quart. 

Daca vrei sa ii faci un cadou prietenului sau sotului si nu stii ce sa alegi, solutia este extrem de simpla. Poti sa ii cumperi un Ceas Barbatesc Swiss Military Hanowa. 

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In general barbatii poarta foarte putine bijuterii, sau chiar nici una. Ca urmare un ceas de calitate este alegerea ideala daca vrei sa ii faci un cadou special. Swiss Military Hanowa este un producator elvetian de ceasuri de calitate la un pret decent. Mare parte din ceasurile lor le gasesti pe piata la preturi cuprinse intre 300 si 2000 de lei. Nu sunt ceasuri extrem de scumpe, dar sunt ceasuri cu mecanism elvetian, fie el cu quart sau automatic.

Vezi Specificatiile complete
Ceas Swiss Military Hanowa Sergeant
Ceas Swiss Military Hanowa Sergeant

In ultimele luni am folosit un ceas barbatesc Swiss Military Hanowa Sergeant care vine cu un aspect putin mai clasic, chiar vintage, si cifre suficient de mari pentru a vedea cat e ora cu usurinta. Eu am ales un ceas cu curea din piele si aspect mai clasic, dar aici totul tine de gusturi. Personal, prefer ceasurile cu curea din piele, nu din metal. 

Cum alegi un ceas

Aici totul tine de constitutie si preferinte. Pentru cei mai mici de statura, sau cu mana mai subtire, este recomandat un ceas cu o dimensiune a carcasei de maxim 42-43mm. Unui tip mai masiv cu mainile mari, un ceas mai mare s-ar potrivi mai bine.

Daca stii ca sotul sau, prietenul, prefera ceasuri cu curea metalica atunci poti sa ii iei unul cu curea metalica. Acelasi lucru e valabil si pentru stil: casual, sport, modern, etc. Daca vrea un ceas pe care sa il foloseasca zi de zi, atunci ceva casual poate ar fi mai indicat. Daca va folosi ceasul doar la ocazii speciale, alege ceva mai clasic.

Mai departe, totul tine de preferinte si bani. Daca vrei un ceas care doar sa afiseze ora/minut/secunde ia ceva mai simplu, fara prea multe functii. Daca vrei chestii mai complexe, cei de la Swiss Military au si asa ceva. Ceasul pe care l-am cumparat are ca functii doar ora, minut, secunda si ziua. Am vrut un ceas cat mai simplu, dar care sa aibe secundar.

Pentru vizibilitate si aspect, am ales varianta cu interiorul alb, dar aveau si varianta cu cadranul de culoare inchisa la culoare. Totul tine de preferinte.

Concluzie

Vezi Specificatiile complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *