Ce muschi lucreaza o banda de alergat?

info

Daca lucrati mult timp la birou sau un alte domenii in care nu sunteti nevoit sa depuneti efort fizic se instaleaza sedentarismul. Ideal este sa vizitati o sala de fitness de cel putin 2 ori pe saptamana daca va aflati intr-o situatie asemanatoare. Daca timpul nu va permite nici acest lucru, este timpul sa achizitionati o banda de alergare sau un aparat fitness asemanator. Sa nu uitati ca sanatatea primeaza si este foarte importanta.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Banda de alergat electrica

De multe ori ne-am intrebat oare ce muschi stimuleaza o banda de alergare? Eu cel putin mi-am pus intrebarea aceasta si am decis sa dau o cautare amanuntita. Rezultatele le voi impartasi cu voi. Principalul obiectiv al unei astfel de aparat este sa va ajute cu circulatia sangelui si mentinerea formei fizice la nivele acceptabile. Benzile sunt concepute pentru antrenamentele de intretinere, recuperare, cardio sau de slabire.

Acestea nu lucreaza o grupa de muschi anume in mod special. Este ca si cum ati alerga in parc sau pe stadion, partile stimulate principale fiind picioarele, abdomenul si fesierii.

In principal persoanele care alearga pe banda nu o fac pentru a-si intari sau creste musculatura. Intr-o sala de fitness, banda reprezinta o incalzire inaintea unui antrenament, un ultim efort la sfarsitul acestuia sau un target principal pentru cineva care vrea sa slabeasca.

Pentru a lucra diferite grupe de muschi sunt diverse aparate, gantere si dispozitive menite sa va ajute in acest sens. Benzile de alergare moderne va pot oferi informatii despre caloriile consumate, distanta si timpul parcurse. Astfel puteti detine controlul antrenamentelor dumneavoastra si sa va faceti un program bine stabilit.

Antrenamentele cardio sunt foarte importante pentru mentinerea sanatatii dumneavoastra. Marea majoritate a benzilor profesionale (spun profesionale pentru ca si aici sunt categorii precum la laptopuri: low budget, medium sau scumpe) dispun de mai multe moduri de alergare, cateva exemple fiind: Hills, care ridica si coboara banda ca si cum va aflati pe un deal; Mountain care inclina banda mai mult ca si cum ati fi intr-un proces de urcare; City care mareste/scade viteza ca si cum ati alerga intr-un parc sau prin oras etc.

Ca si concluzie, o banda de alergare nu lucreaza o categorie de muschi intr-un mod deosebit. Ele sunt mai mult concepute pentru antrenamente cardio, menite sa va imbunatateasca circulatia sanguina si sa aiba grija de forma dumneavoastra. Totusi, ca raspunsul sa fie complet, o banda de alergare lucreaza: fesele, picioarele si abdomenul. Daca doriti sa aflati mai multe despre banda de alergat puteti citi si reviewul nostru la Body Sculpture BT-3143

One thought on “%1$s”

Leave a Reply

Your email address will not be published.