Casti gaming HyperX Cloud II Pro

Casti Reviewuri
 • 9.6/10
  Pret - 9.6/10
 • 9.8/10
  Calitate - 9.8/10
 • 9.9/10
  Sunet - 9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Castile de gaming HyperX Cloud II Pro sunt probabil cele mai bune in segmentul lor de pret.

Descriere

Industria de gaming s-a dezvoltat incredibil in ultimii ani. Fie ca vorbim despre monitoare, scaune, sisteme desktop sau periferice, piata este extrem de diversificata. Preturile sunt pentru orice buzunar, incepand de la cateva zeci de lei pana la cateva sute de lei pentru un mouse de exemplu. HyperX, unul dintre liderii din acest domeniu care fac cele mai calitative produse la preturi ok, propune modelul de casti Cloud II Pro, probabil cele mai bune din segmentul lor de pret.

Campanie Electrocasnice!


» Campanie Electrocasnice 14 Octombrie-3 Noiembrie Una dintre grijile celor care cumpără electrocasnice online este transportul. Fie că nu vor avea parte de el, fie că produsele vor veni doar până la ușă, aceste griji sunt normale. De aceea, în perioada 14 octombrie – 3 Noiembrie, comunicăm faptul că marile electrocasnice vor fi livrate dincolo de prag, în camera dorită de către client.

Casti Gaming HyperX

Casti gaming: Design si Specificatii

Design-ul este super ergonomic si comod, construit din materiale de foarte buna calitate: metal, piele, plastic. Cantaresc doar 382 de grame iar diamentrul difuzorului masoara 53mm in diametru. Lungimea cablului este de 3m.

Sunt dotate cu un sistem de sunet surround 7.1 care amplifica calitatea audio atat in gaming cat si in muzica. Se aud excelent, inamicii n-au sanse sa se apropie de dumneavoastra fara sa fie depistati.

Controlul volumului si a comutarii la sistemul Surround se realizeaza printr-un hub usb avansat. Astfel, nu mai sunteti nevoit sa umblati la setarile dispozitivului dumneavoastra.

HyperX Cloud 2 Pro sunt  foarte probabil cele mai bune casti pentru gaming, in special cele de tip Esports (Lol, Cs:Go, Apex Legends etc) in categoria lor de pret. Sunt recomandate de foarte multi jucatori profesionisti datorita calitatii impecabile a suntelui, a volumului ridicat si a confortului chiar daca acestea sunt folosite pe durate mai lungi de timp.

Microfonul este de asemenea de foarte buna calitate. Comunicarea n-o sa mai fie o problema iar coechipierii dumneavoastra vor auzi cu siguranta ce aveti de spus clar si raspicat.

La capitolul muzica stau extraordinat de bine. Frecventele sunt curpinse in intervalul 15-25.000Hz care impreuna cu difuzoarele de 53mm in dimetru acopera un spectru sonor mai mare decat cele standard. Desi urechea umana poate percepe doar 20Hz, ele ajungand la 15 ofera un bass excelent si niste inalte decente. Cu alte cuvinte, poti percepe bass-ul fara sa-l auzi. Destul de tare, nu?

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Sunet excelent atat in gaming cat si in muzica
 • Control prin hub usb
 • Recomandate de multi gameri profesionisti

Contra

 • Unele persoane pot considera pretul cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unor casti gaming cofortabile si cu un sunet excelent pentru gaming/muzica, HyperX Cloud 2 Pro sunt cele mai bune in segmentul lor de pret. Recomandate de gameri si alte persoane din acest domeniu, va ofera experiente competitive si un avantaj considerabil in fata adversarilor cu casti de o calitate inferioara.

Vezi Specificatiile complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *