Camera auto DVR Nextbase 612GW, 4K, display led 3", Wi-Fi

Camera auto Nextbase 4K 612GW, display led 3″, Wi-Fi

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Filmare - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

Nextbase 612GW este o camera auto premium pe care o recomand persoanelor ce-si permit sa plateasca o suma considerabila de bani pentru filmari excelente.

Descriere

Camerele auto de la NextBase sunt printre preferatele mele. Compania britanica pune mereu cele mai bune si cele mai noi tehnologii pe camerele lor, lucru pe care-l apreciez foarte mult. In ciuda faptului ca pe teritoriul Romaniei nu sunt la fel de cunoscuti precum Mio, Xiaomi sau Garmin, NextBase au o popularitate foarte mare in tarile din Vestul Europei. Le recomand produsele cu cea mai mare incredere si n-ar trebui sa le ignorati, chiar daca au un pret usor ridicat in comparatie cu media celorlalte companii.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare vom discuta despre camera Nextbase 612GW, varful de gama al companiei. Ofera majoritatea functiilor si tehnologiilor necesare unei camere complete. Desi pretul este putin cam mare, consider ca se justifica datorita calitatii.

Cumpara de la eMag

Camera auto Nextbase 4K 612GW, 4K, display led 3", Wi-Fi

Aspect si specificatii

Camera foloseste unul dintre cei mai buni si avansati senzori de imagine de pe piata in momentul actual. Acesta se numeste Sony Exmor R CMOS si ofera imagini incredibile, de foarte buna calitate. Poata filma la rezolutie 4K cu pana la 30 de cadre pe secunda si la rezolutie FullHd cu pana al 60 de cadre pe secunda. Indiferent de reozlutia pe care o alegeti, filmarile sunt foarte clare, detalitate si putine sunt camerele care se pot compara cu Nextbase 612GW. Pe timp de zi, inregistrarile sunt absolut impecabile. Pe timp de noapte, nigh mode-ul integrat face o treaba excelenta iar filmarila arata excelent, cu mult peste asteptari. De asemenea, unghiul de filmare este generos, ajungand pana la 150 de grade. Pe scurt, daca va doriti una dintre cele mai bune camere la capitolul filmare, Nextbase 612GW este alegerea perfecta.

Nextbase 612GW dispune de conectivtiate Wi Fi si de un modul GPS. Din pacate nu are si Bluetooth, dar nu consider ca este atat de necesar. Cu ajutorul Wi Fi-ului puteti sa transferati si sa vizualiati filmarile direct pe telefonul dumneavoastra mobil, fara sa folositi cabluri. GPS-ul va afiseaza in permanenta coordonatele exact, va indica viteza de deplasare si va instiinteaza asupra camerelor de radar fixe de pe traseul dumneavoastra. Mentionez ca nu toate raderele sunt incluse in baza de date Nextbase, deci nu trebuie sa va puneti mari sperante in asta.

Unul dintre elementele mele preferate la Nextbase 612GW este display-ul. Stiu ca poate suna ciudat, dar camera are un display generos de 3inch cu o rezolutie foarte buna. Pe acest ecran o sa vedeti in timp real ce filmeaza camera, diverse informatii utile si avertizari. Majoritatea camerelor au ecrane mini de 1,5-2inch pe care nu incap atatea lucruri.

Nextbase 612GW dispune de un mod inteligent pentru parcare. Este ceva mai avansat in comparatie cu alte modele, intrucat camera se poate misca discret spre directia in care simte miscare. Asadar, daca doriti ca masina dumneavoastra sa fie protejata in permenenta, trebuie sa conectati camera la o sursa externa de alimentare si n-o sa aveti griji. In cazul in care cineva rau intentionat loveste sau valndalizeaza masina, camera o sa surprinda persoana respectiva si puteti sa depuneti plangere cu dovezile aferente.

Tot la capitolul tehnologii am sa includ si functia de Auto Dimming a ecranului. Ea mareste sau scade luminozitatea ecranului in functie de lumina de afara. Poate nu este o functie Wow, dar ajuta mult din punctul meu de vedere. Din pacate, Nextbase 612GW nu are sisteme de avertizare pentru sofer, acestea fiind singurele lucruri importante care lipsesc.

Cumpara de la eMag

Camera auto DVR Nextbase 612GW, 4K, display led 3", Wi-Fi

Camera auto Nextbase 4K Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Display generos de 3 inch
 • Filmari excelente atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte
 • Mod inteligent de parcare
 • Auto Dimming

Camera auto Nextbase 4K Contra

 • Unele persoane pot considera pretul o idee cam mare
 • Nu are sisteme de asistenta pentru soferi

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune camere auto de pe piata si tineti mult la calitatea filmarilor, aceasta camera auto Nextbase 4K 612GW consider ca este modelul perfect pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Camera auto Nextbase 4K 612GW, display led 3″, Wi-Fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *