Camera Auto Mio Fulllhd

Camera auto Mio MiVue 786 WIFI, 2.7″, Full HD

Accesorii Auto Camere auto
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
 • Calitate FIlmare - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 10/10
  10/10
9.7/10

Pe scurt

Camera auto Mio MiVue 786 WIFI, 2.7″, Full HD este o alegere foarte buna daca sunteti in cautarea unui asemenea accesoriu auto. Are o multime de functii destinate asistentei soferului si poate fi martorul cheie de care aveti nevoie in cazul implicarii intr-un accident.

Camera auto Mio MiVue Descriere

Camerele auto sunt tot mai cautate in zilele noastre datorita beneficiilor pe care le ofera. Cu ajutorul acestora puteti imortaliza evenimente din trafic care va pot ajuta in cazul in care sunteti parte a unui accident. De asemenea sunt utile pentru persoanele care doresc sa faca CarVlog sau sa aiba ca aminitire anumite drumuri/rute deosebite. Producatorul consacrat de accesorii auto Mio propune modelul MiVue 786, o camera foarte inteligenta si cu o multime de functii.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Camera Auto Mio Fulllhd

Design/Specificatii Tehnice

Design-ul este unul simplu si compact. Poate fi montata pe parbrizul masinii fara sa pericliteze vizibilitatea sau sa incurce in orice fel. Este construita din materiale durabile si este suficient de mica sa fie introdusa in torpedou atunci cand nu o utilizati.

Are un display tactil, precis de 2,7 inch foarte intuitiv si usor de utilizat.

Datorita tehnologiei Wi-Fi integrate puteti trimite videclipurile direct pe smartphone-ul dumneavoastra prin intermediul aplicatiei MiMuve sau chiar sa transmiteti live pe Facebook de oriunde va aflati.

Are un senzor optic Sony foarte bun si calitativ capabil sa filmeze la rezolutie FullHd cu 30 de cadre pe secunda la un unchi respectabil de 140 de grade.

Camera auto Mio Mimuve dispune de sisteme extrem de utile si avansate de asistenta a soferului si il avertizeaza atunci cand paraseste banda, cand pericolul unei coliziuni frontale este ridicat sau cand distanta fata de masina din fata scade brusc, precum si o alerta importriva oboselii.

Este dotat cu un sistem GPS astfel ca intotdeauna veti stii viteza, localizarea, directia de deplasare si daca sunt prezente camere de radar fixe datorita datelor gratuite oferite pe viata de catre producator Mio.

Pachetul contine camera auto, manualul de instructiuni, incarcatorul auto si un suport de parbriz.

Camera auto Mio MiVue Pro

 • Brand de incredere
 • Senzor optic de calitate capabil sa filmeze FullHd
 • Wi Fi integrat
 • Functii de asistenta a soferului
 • Mod GPS cu date despre radarele fixe

Camera auto Mio MiVue Contra

 • Pret o idee cam ridicat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto inteligente si cu o multime de caracteristici foarte utile atunci Camera auto Mio MiVue 786 WIFI, 2.7 este o alegere foarte buna. Datorita calitatii senzorului optic, a Wifi-ului integrat si a multitudinii de functii destinate asistentei soferului (coliziune, parcare, oboseala, parasirea benzii) o recomandam cu caldura persoanelor care conduc mult sau care doresc sa faca CarVlog.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Camera auto Mio MiVue 786 WIFI, 2.7″, Full HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *