Camera auto Mio MiVue 785 GPS

Camera auto Mio MiVue 785 GPS

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Mio MiVue 785 GPS este probabil una dintre cele mai bune si complete camere auto de pe piata, cel putin in momentul actual.

Descriere

Mio este un producator extrem de apreciat si experimentat in domeniul accesoriilor auto. Au inceput cu sisteme de navigatie si acum s-au dezvoltat enorm, fiind unul dintre liderii mondiali cand vine vorba despre camere auto, sisteme GPS (atat pentru navigatii cat si pentru telefoane). In prezent, ocupa locul 1 in Europa si locul 3 pe glob in aceste domenii.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi urmeaza sa va prezint o camera auto de foarte buna calitate. Are o multime de review-uri pozitive din partea utilizatorilor si reprezinta una dintre cele mai bune variante pe care o puteti cumpara.

In cazul in care nu stiti ce este o camera auto, ele sunt folosite pentru imortalizarea evenimentelor din trafic, in special accidentele. Mai pot fi folosite si pentru imortalizarea de fotografii/filmari de pe cele mai frumoase drumuri pe care le parcurgeti.

Cumpara de la eMag

Camera auto Mio MiVue 785 GPS

 

Aspect si specificatii

Ca si aspect, Mio MiVue 785 arata foarte bine. Are o forma usor atipica fata de alte camere pe care le-am testat, intr-un sens bun. Are o constructie solida, compacta iar materialele folosite sunt de foarte buna calitate. Apreciez faptul ca au inclus un ecran de 2,7inch cu touchscreen pe care puteti vedea in timp real ce filmati si alte informatii utile.

Are un senzor de la Sony foarte bun pe care-l folosesc majoritatea camerelor auto din gama mid-high. Este capabil sa filmeze la rezolutie FullHd cu pana la 30 de cadre pe secunda si cu un unghi de 140 de grade. Filmarile pe timp de zi sunt foarte bune si reuseste sa imortalizeze fiecare miscare, chiar si in situatiile in care soarele straluceste puternic. Numerele de inmatriculare sunt perfect vizibile, deci nu trebuie sa va faceti griji in acest sens. Pe timp de noapte filmarile sunt bune, dar cam atat. Se vede destul de bine, exista detalii dar numerele de inmatriculare sunt destul de greu de reperat. Tinand cont ca este o camera destul de scumpa, ma asteptam sa filmeze cu pana la 60 de cadre pe secunda. Desi aparent nu este o diferenta mare, filmarile in 60 de FPS-uri sunt mai fluide si arata mai bine.

Mio a implementat pe MiVue 785 ultimele lor tehnologii cu privire la asistarea soferului. Astfel, o sa primiti avertismente sonore de fiecare data cand parasiti banda de circulatie, cand masina din fata franeaza brusc si exista pericolul unei coliziuni frontale precum si atunci cand detecteaza oboseala. Sunt niste tehnologii care ajuta si reprezinta o serie de optiuni de siguranta in plus pentru masina dumneavoastra daca este mai veche. Dupa cum bine stiti deja, masinile noi vin din fabrica cu astfel de sisteme adjutative.

In plus, MiVue 785 are un G-senzor avansat pe 3 axe care porneste automat filmarea si o protejeaza atunci cand simte socul producerii unui accident sau cand masina este supusa unor comenzi bruste (schimbari de directie, franari accentuate etc). Poate fi folosita si in parcare cand masina stationeaza, lucru posibil doar daca achizitionati un accesoriu separat numit Smartbox. Astfel, in cazul in care cineva va vandalizeaza masina, puteti vedea faptasul pe inregistrarile video.

Mentionez si faptul ca suporta un card microSD de pana la 32Gb si ca nu poate functiona daca nu este conectata la alimentare. Va recomand sa folositi carduri din clasa 10 care rezista la temperaturi extreme, de exemplu seria Samsung EVO. In plus, Mio va ofera informatii gratuite pe viata cu privire la camerele de rader fixe pe care le intalniti in drumurile dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Mio MiVue 785 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Filmare foarte buna
 • Sisteme de avertizare pentru soferi
 • Ecran de 2,7 inch cu touchscreen

Mio MiVue 785 Contra

 • Filmeaza cu doar 30 de cadre pe secunda

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune, tehnologizate si sigure camere auto de pe piata, Mio MiVue 785 GPS reprezinta alegerea perfecta din punctul meu de vedere.

Daca considerati ca MiVue 785 nu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, puteti arunca o privire si la sectiunea “Accesorii auto” de pe site-ul nostru in care am vorbit despre modele similare.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.