Camera auto Mio MiVue 751, QUAD HD

Camera auto Mio MiVue 751, QUAD HD

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Senzor - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Mio MiVue 751 este o camera auto excelenta care filmeaza foarte bine si dispune de o multime de functii utile.

Descriere

Mio Technology este o companie taiwaneza, specializata in fabricarea de gps-uri, camere auto, telefoane mobile si alte accesorii asemanatoare. Sunt de foarte mult timp in domeniu si majoritatea utilizatorilor sunt foarte multumiti de produsele pe care le ofera. Pe langa faptul ca sunt de calitate, ofera unul dintre cele mai bune raporturi calitate-pret.

Revolutia Preturilor la eMag!


Între 16-18 iunie, la eMag desfășoară campania „Revoluția Prețurilor”, cu super oferte de până la 60%, pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Revoluția Prețurilor aduce o mulțime de promoții la televizoare, electrocasnice și aparate de aer conditionat, produsepentru casă și grădină, fashion și multe altele.

In review-ul de astazi am sa va prezint o camera auto care este foarte bine vanduta si apreciate de catre cumparatorii din Romania. Modelul se numeste MiVue 751 si o consider ca fiind una dintre cele mai bune camere din categoria sa de pret.

Cumpara de la eMag!

Camera auto Mio MiVue 751, QUAD HD

Aspect si specificatii

Design-ul lui Mio MiVue 751 este unul destul de simplu si compact. Materialele folosite sunt de buna calitate, Mio spunand ca fac fata chiar si in conditii de temperatura extrema. Datorita dimensiunilor mici, nu incurca deloc vizibilitatea si o puteti monta fara probleme langa oglinda retrovizoare.

Senzorul de care dispune acest model este foarte bun si face parte din ultima generatie disponibila momentan pe piata. Filmarile sunt excelente pe timp de zi, pline de detalii si neastetpat de fluide. Poate filma pana la rezolutie 2,5k cu 30 de cadre pe secunda sau FullHd la 60 de cadre pe secunda. Personal nu consider ca filmeaza 2k ajuta in mod deosebit, dar fiecare persoana are preferintele sale. Pe timp de noapte filmarile sunt destul de bune iar numrele de inmatriculare sunt usor de identificat. Mentionez ca unchiul de filmare este de 140 de grade, deci camera va surprinde toate imaginile de care aveti nevoie.

Fiind o camera dintr-o categorie de pret medie spre ridicat, dispune de cate tehnologii interesante. In primul rand vreau sa mentionez sistemel de avertizare pentru soferi. Astfel, camera emite semnale sonore atunci cand parasiti banda de circulatie accidental, cand exista pericolul unei coliziuni frontale, cand masina din fata franeaza brusc sau cand detecteaza ca sunteti obosit. De asemenea, exista un mod night vision care ajuta enorm cand mergeti pe drumuri neiluminate si pustii. Identifica anumite obiecte si persoane/animale inainte ca acestea sa apara in campul dumneavoastra vizual, ajutandu-va astfel sa evitati o tragedie.

De asemenea, aveti la dispozitie functia de GPS Tracking, modul parcare care functioneaza doar daca cumparati smartbox-ul MIO (filmeaza in parcare atunci cand simte miscare) si alertele pentru camere fixe. Aceste alerte sunt oferite de MIO care actualizeaza in mod constat camerele de radar fixe, fiind gratuite si pe toata durata utilizarii. Mentionez aici si G senzorul pe 3 axe care porneste si protejeaza filmarile atunci cand simte forta unui impact. Astfel, in cazul unui nefericit accident o sa aveti inregistrarile complet protejate.

Suporta carduri de memorie de pana la 128Gb. Va recomand sa folositi carduri din clasa 10 si rezistente la temperaturi extreme. Cele mai recomandate carduri de memorie pentru camerele auto sunt cele de Samsung din seria EVO. Sunt special concepute pentru asa ceva si cel mai probabil o sa functioneaze fara probleme cativa ani de zile.

Cumpara de la eMag!

Camera auto Mio MiVue 751, QUAD HD

Mio MiVue 751 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Filmari excelente pe timp de zi
 • Filmare 2,5K
 • Sisteme de avertizare pentru soferi
 • Display de 2,7 inch
 • Diverse functii utile

Mio MiVue 751 Contra

 • Nu cred ca exista un lucru important de mentionat la aspectele negative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto de foarte buna calitate ce filmeaza 2.5K si are o multime de functii/tehnologii, Mio Mivue 751 reprezinta una dintre cele mai bune alegeri din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *