Camera Auto M06,4K,120 FPS,GPS,Procesor Novatek 96660, WiFI, WDR

Camera Auto M06 4K,120 FPS, GPS, WiFI, WDR

Accesorii Auto Camere auto
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
 • Filmare - 9.4/10
  9.4/10
9.5/10

Pe scurt

M06 este o camera auto decenta pe care va recomand sa o luati in considerare!

Descriere

Traim intr-o perioada in care traficul este tot mai aglomerat, oamenii se grabesc iar numarul persoanelor inconstiente este in continua crestere. Camerele auto vin in ajutorul soferilor si le consider niste gadget-uri foarte importante pe care n-ar trebui sa le ignoram. Ganditi-va ca pentru cateva sute de lei beneficiati de un dispozitiv care filmeaza traficul, va ofera dovezi in cazul unui accident si dispune de o multime de functii care va ajuta (in functie de modelul ales).

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint camera auto M06 4K. Nu este un brand cunoscut si popular, dar acest model beneficiaza de multe tehnologii pe care le vedem la camerele premium. Nu stiu daca sa v-o recomand in contextul in care la acelasi pret gasiti camere de la companii specializate in domeniu. Va las pe dumenavoastra sa trageti concluziile si sa vedeti daca merita sau nu.

Cumpara de la eMag

Camera Auto M06,4K,120 FPS,GPS,Procesor Nova artek 96660, WiFI, WDR

Aspect si specificatii

Camera Auto M06 4K are un senzor OmniVision OV4689 pro, senzor pe care nu l-am mai testat pana acum. Este capabil sa filmeze la rezolutie 4K cu 60 FPS sau la rezolutie FullHd cu 120FPS. De asemenea, senzorul dispune de 16mpx si un unghi de filmare de maxim 170 de grade. Specificatiile sunt foarte promitatoare si daca ne raportam doar la asta, putem spune ca este una dintre cele mai bune camere auto de pe piata. In realitate, calitatea senzorului este mediocra iar filmarile sunt decente. Inca o dovada ca nu doar cifrele sunt importante si trebuie sa tinem cont de calitatea produsului in sine. Trecand peste acest lucru, filmarile pe timp de zi sunt destul de bune si detaliate. Va recomand sa folositi mai mult filmarea FullHd intrucat imaginile sunt mai stabile si ocupa mai putin spatiu. Pe timp de noapte, filmarile sunt mediocre si trebuie sa pozitionati camera foarte bine ca sa poata capta detalii, respectiv numerele de inmatriculare.

Din punct de vedere al conectivitatii, camera M06 sta foarte bine. Dispune de modul Wi Fi care faciliteaza trasnferul de fisiere intre camera si alte dispozitive. Filmarile se pot transfera si partaja mult mai usor prin intermediul aplicatiei LuckyCam si nu mai trebuie sa folositi cabluri. De asemenea, camera dispune si de un modul GPS precis care va afiseaza viteza de deplasare, coordonatele in timp real si alte informatii utile.

Camera M06 dispune si de modul pentru parcare. Acest mod protejeaza autoturismul in permanenta, chiar daca dumneavoastra nu va aflati in el. Cand simt miscare, senzorii transmit catre camera acest lucru si ea incepe sa filmeze in mod automat. Astfel, puteti sa identificati persoanele rau intentionate care v-au accidentat sau vandalizat masina. Important de mentionat este faptul ca trebuie sa conectati camera la o sursa externa de alimentare pentru ca modul parcare sa functioneze.

Are memorie interna de doar 64mb si trebuie neaparat sa cumparati un card de memorie. Camera suporta carduri de pana la 64Gb, suficienta daca ma intrebati pe mine, dar unele persoane sunt convins ca au nevoie de mai mult spatiu. Va recomand sa folositi numai carduri de memorie din clasa 10 si rezistente la temperaturi extreme. Cele mai utilizate carduri pentru camerele auto sunt seria Evo de la Samsung si seria ULTRA de la SanDisk.

Ca si constructie, M06 are o forma relativ compacta si in general n-ar trebui sa va obtureze vizibilitatea. Calitatea materialelor nu este cea mai buna, plasticul folosit fiind cam ieftin. Producatorul spune ca poate rezista la temperaturi ridicate/scazute, dar din punctul meu de vedere ar trebui sa aveti grija. Apreciez faptul ca au inclus un dispaly generos de 2.4Ghz pe care puteti sa vizualizati filmarile, respectiv alte informatii utile.

In pachet, pe langa camera mai primiti suportul cu ventuza, accesoriile de instalare, un cablu USB si manualul cu instructiuni. Din pacate, camera nu dispune de functii precum: sisteme de asistenta pentru sofer, mod fotografie sau control prin comenzi vocale. La alte modele din aceeasi categorie de pret am vazut astfel de functii si le consider de folos.

Cumpara de la eMag

Camera Auto M06,4K,120 FPS,GPS,Procesor Nova artek 96660, WiFI, WDR

Camera Auto M06 4K Pro

 • Ofera multe functii/tehnologii
 • Filmarile sunt decente
 • Wi Fi
 • GPS
 • Mod Parcare

Camera Auto M06 4K Contra

 • Nu este un brand cunoscut
 • Calitatea constructiei lasa de dorit
 • Sunt modele mult mai bune in aceasta categorie de pret

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei camere auto care ofera multe functii/tehnologii si nu va intereseaza in mod deosebit brand-ul, camera Auto M06 4K reprezinta o alternativa interesanta.

In cazul in care M06 nu va indeplineste cerintele, va recomand sa vizitati categoria “Accesorii auto” de pe site-ul nostru unde am prezentat modele mult mai bune.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *